Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

LG G2 16GB (D802) White

Zobraziť katalóg
LG G2 16GB (D802) White
4,8 14 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "1920x1080 IPS, procesor Qualcomm Snapdragon 800 2,26 GHz, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, fotoaparát 13mpx, GPS, NFC, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2.2
Kód:  RL668b Produktové číslo:  LGD802.A6CZWH Stránky výrobcu

LG G2 16GB (D802) White

Mobilný telefón LG D802 G2 je novou vlajkovou loďou kórejského výrobcu elektroniky LG. Do vienka dostal len to najlepšie, čo je v súčasnej dobe k dostaniu - či už sa jedná o špičkový hardvér, brilantný displej, 13 Mpx fotoaparát alebo operačný systém Android 4.2.2 Jelly Bean. G2 je telefón pre široké spektrum užívateľov, či už sa jedná o profesionálneho businessmana, mladého užívateľa sociálnych sietí či o rodinný typ - každý si nájde niečo pre seba.

Špeciálne tlačidlo Rear Key


Zaujímavým prvkom telefónu je unikátny umiestnenie tlačidla Rear Key na chrbát telefónu. Tým je možné ovládať hlasitosť reproduktorov, prípadne možno pomocou dlhého stlačenia horného tlačidla vyvolať poznámkový blok, dolné tlačidlo spustí fotoaparát. Telefón sa tak pohodlnejšie ovláda s vyššou mierou ergonómie a efektivitou jednou rukou.

Full-HD IPS displej


Dominantou prednej strany smartphonu G2 je bezpochyby obrie displej s uhlopriečkou 5,2 ". Vysoké rozlíšenie Full-HD zaisťuje ohromne jemný obraz - hustota pixelov na palec dosahuje nevídané hodnoty 424 DPI. V kombinácii s verným farebným podaním IPS panelu si tak vychutnáte najmenší detail. Odolnosť displeja zaisťuje tvrdené krycie sklo Gorilla Glass 3.

Prvotriedna hardvér s nekompromisným výkonom


Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 taktovaný na 2,26 GHz - Tieto hodnoty boli ešte nedávno revírom najlepších stolových procesorov. Plynulý chod systému s okamžitou odozvou na dotykové ovládanie je samozrejmosťou, procesor do kolien nedostanú ani tie najnáročnejšie hry, video vo vysokom rozlíšení alebo webové stránky s množstvom grafiky. Vysoký výkon nie je ani náhodou vykúpený zvýšenou spotrebou - pre dosiahnutie maximálnej efektivity rozdeľuje procesor jednotlivé úlohy rovnomerne medzi svoje štyri jadrá - pre každý úkon je tak vyžadovaná minimálna doba za zachovaní nízkej spotreby. Snapdragon 800 sekunduje 2 GB operačnej pamäte RAM a grafický čip Adreno 330. K ukladanie dát je určená interná pamäť o veľkosti 16 GB.

13 MPx OIS fotoaparát s inovatívnymi funkciami


Ako všetci vieme, hlavnou výhodou fotoaparátov v mobilných telefónoch je možnosť bezprostredne zachytiť každý okamih. Fotoaparát LG G2 ponúka okrem vysokého rozlíšenia 13 MPx aj optickú stabilizáciu obrazu (OIS), Ktorý zaistí menšie roztrasenosť videí a vyššia ostrosť fotografií aj za zhoršených svetelných podmienok. Taktiež oceníte inovatívne funkcie pre natáčanie videa vo vysokom rozlíšení, či už sa jedná o Audio Zoom (Zameranie sa na špecifický zdroj zvuku), Tracking Zoom (Priblíženie a zvýraznenie vybraného predmetu) alebo Dual Recording/Dual Camera, Kedy sa k záznamu súčasne používa okrem hlavnej aj predná kamera.

Dlhá výdrž na batérie


Príslovečnou Achillovou pätou výkonných mobilných telefónov je ich výdrž na batérie, ktorá nezriedka nestačí ani na jeden pracovný deň. To sa u LG G2 stať nemôže - boli vykonané všetky možné optimalizácia spotreby, zahrňujúce napr pridania čipsete GRAM k zníženiu spotreby až o 20% a súčasne k predĺženiu životnosti batérie. Na napájanie bola zvolená inovatívne lítium-iónová batéria s kremíkovou anódou s obrie kapacitou 3000 mAh. Vďaka nej sa už nemusíte strachovať o výdrž vášho prístroja.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G2 16GB (D802) White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G2 16GB (D802) White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G2 16 GB (D802) Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G2 16 GB (D802) Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G2 16GB (D802) White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií