Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG Nexus 5 16GB (D821) Black

Zobraziť katalóg
LG Nexus 5 16GB (D821) Black
4,7 15 hodnotení
Mobilný telefón 4.95" 1920x1080, Quad-Core Qualcomm MSM8974 procesor 2,3 GHz, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8mpx, GPS, NFC, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.4
Kód:  RL664n1 Produktové číslo:  LGD821.ACZEBK Stránky výrobcu

LG Nexus 5 16GB (D821) Black

Google tak ako každoročne uvádza nový referenčný smartfón spolu s aktuálne najnovšou verziou Androidu. Pod taktovkou inžinierov z firmy LG vznikol nadmieru vydarený telefón Nexus 5 s predinštalovaným systémom Android 4.4 KitKat. Nabúchaný výkon, bezchybné dielenské spracovanie a inovatívne funkcie ho opäť vystreľujú až na pomyselný vrchol. Mierne zaoblené hrany prechádzajú do príjemnej soft-touch matnej úpravy, ktorá sa postará o príjemné držanie v ruke a vďaka nie príliš veľkým rámečkom pod a nad displejom je takmer rovnako veľký ako predchadzajúci model Nexus 4.

Bezchybný fotoaparát

Snímajte mimoriadne jasné a ostré snímky s širokým rozsahom farieb pomocou 8MPx fotoaparátu s optickou stabilizáciou (OIS - Optical Image Stabilization).

Aj keď sa vám budú triasť ruky alebo budete chcieť fotiť akčné snímky bez prípravy, optický stabilizátor obrazu dokonale eliminuje rozmazanie.

Fotografie vo dne aj v noci

Zaznamenajte si z vášho života všetky jedinečné chvíle plné farieb pomocou funkcie HDR +, ktorá zlúčením niekoľkých snímok vytvára jednu dokonalú fotografiu s živými farbami vo dne a ostrým obrazom v noci.

Zábavná a praktická je tiež funkcia Photo Sphere na vytváranie panoramatických snímok.

Zábavné animácie ľahko a rýchlo

Google+ ponúka službu Auto Awesome, ktorá z urobených snímok automaticky vytvára animácie, panoramatické fotografie, koláže a pod.

Tlačte odkiaľkoľvek

Vytlačte si priamo na mieste svoje obľúbené snímky, dokumenty, e-maily a čokoľvek iné na všetkých tlačiarňach s podporou funkcie Google Cloud Print alebo na tlačiarňach aktivovaných stiahnutím aplikácie z Play Store.

Brilantný displej

Užívajte si detaily v živých a verných farbách špičkového 4,95" displeja s neuveriteľne jemným rozlíšením FullHD. Skrátka dokonalá obrazovka pre vaše najlepšie snímky.

Minimalizovaný bol tiež počet vrstiev, vďaka čomu je zobrazenie ostrejšie, s menším leskom a reakcia na dotyk je dvakrát rýchlejšia.

Výkon bez obmedzenia

Hrajte hry, pohybujte sa na webe a prepínajte bleskurýchlo medzi viacerými otvorenými aplikáciami vďaka kombinácii rýchleho pripojenia cez 4G LTE a Wi-Fi so špičkovým výkonom štvorjadrového procesora Snapdragon 800 a novým operačným systémom Android 4.4 KitKat.

Jedinečný vo všetkých smeroch

Precízne vybrané a spracované materiály a jedinečný kontrast medzi vysoko lesklou prednou stranou a na dotyk mäkkou, matnou zadnou stranou - presne taký je nový LG Nexus 5, ktorý v sebe skrýva minimalistický, ale elegantný dizajn.

Opýtajte sa

Posielajte textové a multimediálne správy, opýtajte sa telefónu na cestu, prehrávajte si hudbu, uľahčite vyhľadávanie jednoduchým vyslovením "OK, Google" alebo sa pozrite na karty Google Now, kde nájdete najnovšie informácie určené špeciálne pre vás.

Inteligentná navigácia

Vyhnite sa dopravnej zápche, preskúmajte neznáme mesto, spoznávajte nové zaujímavé miesta i s najlepším jedlom, nakupovaním alebo zábavou. Navigačná aplikácia Mapy Google vám uľahčí pohyb po svete.

Stále v kontakte

Komunikujte s priateľmi a rodinou pomocou funkcie Google Hangouts, ktorá oživuje konverzáciu pomocou fotografií, emotikonov a bezplatných skupinových videohovorov. Môžete tiež zdieľať informácie na Google+ a iných sociálnych médiách.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG Nexus 5 16GB (D821) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Nexus 5 16GB (D821) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Nexus 5 16GB (D821) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Nexus 5 16GB (D821) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Nexus 5 16GB (D821) Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií