AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey)

Zobraziť katalóg
LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey)
Mobilný telefón 3.2 "240x320, procesor 1GHz, 512MB RAM, interná pamäť 4GB, fotoaparát 3Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.1
Kód:  RL659d2 Produktové číslo:  8808992075714 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey) Predaj skončil

LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey)

Nadčasový jednoliaty dizajn slaserovo rytý detaily a trblietavou zadnou stranou a tiež dôraz na čo najväčšiu radosť z používania smartphonu - to sú hlavné znaky jedného z najtenších inteligentných telefónov od LG. Rozhodne tým ale zoznam hodnotných prvkov nekončí. Stačí sa pozrieť napríklad na 3,2 "displej True Color IPS, Disponujúci tak vierohodnými farbami, Že nespoznáte, kde končí obrazovka a začína realita.



Za zmienku rozhodne stojí štýlové tlačidlo s LED diódou, Umiestnené na prednej strane pod displejom. Inteligentné osvetlenie vás rôznymi farbami upozorňuje na hovory, správy a e-maily. Funkcie QuickMemo potom predstavuje jednoduchú a zábavnú cestu, Ako si zapísať poznámky vlastnou rukou alebo zdieľať obsah s priateľmi. Stačí odfotografovať a priamo do nej zaznamenať správu.

LG E430 Optimus L3 II ponúka rozhranie najnovšej verzie operačného systému Android 4.1 Jelly Bean. Jeho nerušený chod zaisťuje veľkokapacitné 1540mAh batéria Li-ion, Vďaka ktorej sa telefón môže chváliť výdržou až 720 hodín v pohotovostnom režime a 9,1 hodín hovoru.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.1 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG E430 Optimus L3 II (Titan Grey).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií