Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LG Nexus 4 (E960) Black

Zobraziť katalóg
LG Nexus 4 (E960) Black
4,9 24 hodnotení
Mobilný telefón 4.7 "1280x768, procesor 1,5 GHz, interná pamäť 16GB, fotoaparát 8mpx, GPS, NFC, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, micro USB, Android 4.2
Kód:  RL664 Produktové číslo:  LGE960.ACZEBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG Nexus 4 (E960) Black

Nový smartphone Nexus 4 je spojením špičkových technológií firiem LG a Google. Do dizajnovo bezchybného kompaktného zariadenia sa zmestil výkonný hardware aj inovatívne funkcie. Dotykový displej s rozlíšením 1280 x 768 pixelov skvele využijete s najnáročnejšími hrami, na prezeranie fotografií, sledovanie filmov aj na svižnej surfovanie svetom internetu. Iba 139 gramov váhy v sebe skrýva potenciál, ktorý si pred pár rokmi hocikto ani nedokázal predstaviť.


Skvelá služba Google Now vám dodá presne tie informácie, ktoré práve potrebujete - rýchlo a ľahko. Vďaka automatickej aktualizácii budete razom vedieť o všetkých dobrých reštauráciách, kultúrnych podujatiach, príchodoch vlakov i zaujímavých miestach v okolí. Nezradí vás ani navigácia Google Maps so smerovaním krok po kroku - nezablúdite nech už sa pohybujete pešo, na bicykli alebo autom. Prezrieť si môžete presné 3D mapy aj mapové podklady Indoor Maps.

Štvorjadrový procesor Snapdragon S4 Pro s taktom 1,5 GHz a grafika Adreno 320 sú zárukou nekompromisného výpočtového výkonu. Ostré zábery zaobstarát e8megapixelovým fotoaparátom s LED diódovým bleskom, autofokusom aj funkciou Sférická kamera. Predné webkameru využijete pre videohovory so službami ako Google+ Hangout, Skype a podobnými. Priateľov a známych uvidíte na kapacitnom True HD IPS + LCD displeji. Ten je chránený tvrdeným sklom Gorilla Glass 2 od firmy Corning.






Výkon iba podčiarkujú 2 GB pamäte RAM, Ktoré sa starajú o plynulý chod aplikácií. Vďaka spolupráci s Googlom je telefón plne optimalizovaný pre najnovší operačný systém Google Android 4.2 (Jelly Bean). K dispozícii tak budete mať hry a softvér z Google Play, Celkovo už okolo 700 000 programov, z čoho je zásadný časť dostupná zadarmo. Ukladať je možné na interná pamäť o celkovej kapacite 16 GB.





Jedným z hlavných ťahúňov smartphonu Google LG Nexus 4 sú fascinujúce sférické fotografie. Tie sa dajú kúpiť neskutočne ľahko a behom chvíle nimi zdokumentuje celé svoje okolie. Podeľte sa s priateľmi, zdieľajte je prostredníctvom sociálnej siete Google+ alebo je sprístupnite na Google Maps. Vďaka nim si všetci budú môcť uži ťnezabudnuteľnú atmosféru vášho obľúbeného miesta.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG Nexus 4 (E960) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Nexus 4 (E960) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Nexus 4 (E960) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Nexus 4 (E960) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG Nexus 4 (E960) Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií