AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG F104J8JS2W

Zobraziť katalóg
LG F104J8JS2W
4,9 13 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-40 %), max. otáčky 1400 ot./min, hlučnosť 55 dB, počet programov 14, parný program, rýchly program, Hmotnostná automatika, Invertorový motor, detská poistka, Fuzzy logic, odložený štart, displej a LED indikátory, výška 85 cm, šírka 60 cm, hĺbka 61 cm, farba biela
Kód:  LGPR007 Produktové číslo:  F104J8JS2W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG F104J8JS2W

Inteligentná parná práčka LG F104J8JS2W s úspornými funkciami

Inteligentná parná práčka LG F104J8JS2W disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 10 kg je vhodná aj do väčších domácnosti. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 75 dB. 

Technológia 6 Motion DD na optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť všetkých druhov textílií. Inteligentná funkcia Fuzzy Logic využíva špeciálne senzory na odváženie bielizne v bubne práčky. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiadúce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti poskytuje LG na invertorový motor záruku 10 rokov.

Práčka LG F104J8JS2W s parným režimom TrueSteam

Parná práčka LG F104J8JS2W je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysoko dezinfekčnú paru. Tá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane pachových roztočov. K dispozícii je tiež program na osvieženie bielizne, ktorý zbaví tkaniny zápachu a zníži ich pokrčenie iba za 20 minút bez využitia chemických prípravkov.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Jednotlivé pracie programy a funkcie ľahko nastavíte pomocou veľkého dotykového LED displeja. Práčku navyše môžete prepojiť prostredníctvom bezdrôtovej WiFi siete s vaším inteligentným mobilným zariadením. Pomocou mobilnej aplikácie môžete napr. ovládať práčku na diaľku takmer odkiaľkoľvek alebo sťahovať ďalšie pracie programy. Aplikácia ponúka aj prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na odstránenie problému.

Pridajte do parnej práčky LG zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Parná práčka LG vyšla v ústrety spotrebiteľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.

Rýchle a úsporné pranie s funkciou TurboWash

Úsporný program TurboWash skracuje dĺžku bežného pracieho cyklu iba na 59 minút a zároveň efektívne znižuje spotrebu energie až o 15 % a spotrebu vody až o 40 %. Skvelý výkon pláchacích cyklov je vďaka novej technológii sprchovania bielizne čistou vodou ešte účinnejší ako kedykoľvek predtým.

             


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
70 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
70 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
61 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, bude se tato pracka jeste prodavat, nebo ji vyrobce planuje nahradit jinou? Dekuji.

Dobrý den, je ovládací panel v češtině?

Je mozne tuto susicku ulozit na pracku lg? Ak ano, existuje medzikus? Da sa pripadne pouzit medzikus od samsungu?

Jaká je prosím hlučnost této pračky - LG F104J8JS2W ? Nenašla jsem to v popisu. díky

Dobrý den, má tento model a/nebo model LG F84J8TS2W funkci aqua stop (ochrana proti přetečení)? V popisu této pračky je ochrana proti přetečení uvedena, ale v jiných zdrojích jsem o této funkci nenašla žádnou zmínku. Pokud nemá, lze tato funkce plně nahradit např. tímto Odkaz do neznáma Předem děkuji za odpověď.

Dobry den. Jaka je realna sirka v mm? Pisete 60 cm. neni to nahodou o trochu mene? Ptam se kvuli sire dveri. Predem dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k LG F104J8JS2W
Príslušenstvo pre LG F104J8JS2W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F104J8JS2W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií