AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG F126G1BCH2N

Zobraziť katalóg
LG F126G1BCH2N
4,0 1 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: A, účinnosť prania: A, účinnosť sušenia: A, kapacita prania: 12kg, kapacita sušenia: 8kg, spotreba energie prania a sušenia: 7,9 kWh, spotreba vody: 130 l, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, ovládanie mobilom, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, špeciálne technológie: Fuzzy logic, biela farba, 85×60×64 cm (V׊×H), hmotnosť 76kg
Kód:  LGPS006 Produktové číslo:  F126G1BCH2N Stránky výrobcu

LG F126G1BCH2N


Práčka so sušičkou


Smart kombinovaná práčka so sušičkou LG F126G1BCH2N ušetrí miesto v domácnosti a navyše disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a sušenia s profesionálnou starostlivosťou aj o jemné textílie. Vďaka kapacite 12/8 kg je vhodná do veľkých domácností. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Technológia EcoHybrid na úsporu vody alebo času

Je len na vás, či dáte prednosť úspornejšiemu režimu sušenia vzduchom, alebo rýchlejšiemu sušeniu vodou, čo skráti jeden cyklus až o 6 minút. Eco režim nevyužíva na sušenie bielizne žiadnu vodu, vďaka čomu ušetríte. Normálny režim skracuje cyklus sušenia.

Technológia 6 Motion DD na optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť aj jemných textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dipozícii je tiež technológia Fuzzy Logic, ktorá zváži bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastaví optimálnu spotrebu vody a dĺžku pracieho cyklu.

Tichý motor Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa radí medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti na invertorový motor LG poskytuje záruku 10 rokov.

Parný program TrueSteam ideálny pre alergikov


Práčka so sušičkou LG F126G1BCH2N je vybavená antialergickým parným programom TrueSteam, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysokodezinfekčné paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane pachových roztočov. Vďaka tomu vytvoríte u vás doma zdravšie prostredie, v ktorom sa vám bude oveľa lepšie dýchať. K dispozícii je tiež funkcia osvieženia, ktorá za 20 minút zbaví vašu bielizeň pokrčenia a nepríjemných zápachov podobne ako chemická aviváž.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Spotrebič ľahko prepojíte s vašim mobilným telefónom prostredníctvom bezdrôtového WiFi rozhrania. V mobilnej aplikácii následne môžete vyberať z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia taktiež ponúka prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá vám pomôže vyriešiť prípadné poruchy.

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejaký kus bielizne. Parná práčka LG vyšla v ústrety používateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo Pridať bielizeň. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.*

*V závislosti od množstva a typu bielizne sa zámok dverí nemusí odomknúť. Ak je teplota vody vyššia ako 40 °C, dvere sa neodomknú kvôli bezpečnosti.

Vyperte 2 dávky bielizne súčasne

K práčke si môžete dokúpiť mini práčku, vďaka ktorej môžete prať dve dávky bielizne súčasne. Práčka so sušičkou dôkladne vyperie a usuší veľké náplne bielizne vďaka 6 pracím pohybom. Mini práčku využijete pri malých dávkach a rovnako je vhodná na šetrné pranie bielizne, ktoré vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Vďaka trom pohybom je mini práčka ideálna na pranie jemnej bielizne.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
76 kg Hotovo!
Pripojenie
WiFi Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky parné práčky so sušičkou
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, testujeme práčku so sušičkou LG po dobu 60 dní. Perie ako každá ina práčka, avšak so sušením máme problém. Pri šetrnom sušiacom programe suší veľmi dlhý čas cca 6 hodín a ešte musíme dosúšať na sušáku. Pri turbo sušení sme si vytiahli deravé rifle a zbehnuté tričká. Pýtame sa, či má LG nejakého odborníka, ktorý by toto prišiel posúdiť a preplatili nám škodu cca 200 Eur ??!

Aplikace (smartphone) nabízí pouze diagnostiku chyb. Nic víc, žádné prací programy atd .....

popis obrazok aj cena zodpoveda pracke LG F126G1BCH2N. Pod oznacenim LG F94J8FH2W existuje uplne ina pracka. Opravte si to

Diskusia a poradňa k LG F126G1BCH2N
Príslušenstvo pre LG F126G1BCH2N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F126G1BCH2N.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií