AlzaBoxy Q1 PET

LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3

Zobraziť katalóg
LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3
Set práčka a sušička Práčky so sušičkou: parná, A, kapacita pranie / sušenie 12 / 8kg, 1600ot./min., 12 programov, Rýchly 30, Pre alergikov, 20 prídavných možností, 8 programov sušenia, Fuzzy logic, TrueSteam, TwinWash - pranie 2 dávok bielizne naraz (s mini práčkou), možnosť pridania bielizne počas prania, Direct Drive motor, 6 Motion, Smart ThinQ + Wi-Fi, LED displej, odložený štart 3-19hod., VxŠxH 85x59.5x70cm; MINI PRÁČKA: kapacita 2kg, 700ot./min., 8 programov, 6 prídavných možností, TwinWash - pranie 2 dávok bielizne naraz (s práčkou), funkčný len s hlavnou práčkou LG, Direct Drive motor, Smart ThinQ + Wi-Fi, VxŠxH 36.5x59.5x70cm, medzikus súčasťou balenia
Kód:  LGset03 Stránky výrobcu

LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3



Nestačí vám veľkosť bubna? Stavte na súpravu klasickej a mini práčky

Máte početnejšiu rodinu, často periete a práve premýšľate nad nákupom novej práčky? Čo tak vyskúšať špičkovú súpravu od spoločnosti LG, ktorá sa skladá nielen z klasickej, ale aj kompaktnej mini práčky? Už nikdy sa nebudete musieť rozhodovať, či vyprať najskôr farebnú a potom bielu bielizeň, ale jednoducho ich vyperiete súčasne – každú v inom bubne. Ten horný je navyše naozaj objemný a na jeho naplnenie sa vôbec nemusíte zohýbať. Práčka má navyše integrované sušenie, takže vo väčšine prípadov vám odpadajú starosti so žehlením.


Súprava práčka a sušička LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3 PRÁČKA SO SUŠIČKOU

Dlhšia životnosť motora než u iných práčok

Práčka so sušičkou LG F126G1BCH2N je vybavená špeciálnym Direct Drive motorom s priamym pohonom. Je tichý a taký spoľahlivý, že naň výrobca poskytuje 10 rokov záruky. Použitím tohto motora sa podarilo znížiť hluk, vibrácie, spotrebu energie (až o 21 %) a aj emisie oxidu uhličitého. LG Direct Drive má oveľa dlhšiu životnosť ako bežné motory, navyše vytvára 6 pracích pohybov pre efektívnejšie pranie a rozloženie detergentu. Funkciu sušičky využijete napríklad v domácnostiach, kde nie je dostatok priestoru na sušiaky a vhod príde aj v zime.


Dôvtipná  diagnostika v prípade problémov

Inteligentný systém Smart Diagnosis vám pri akejkoľvek poruche pošle návod na opravu na váš inteligentný telefón. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby rozpoznal problém. Nemusíte teda hneď volať opravára, alebo zložito listovať v návode. Vďaka moderným technológiám nie je problém spustiť prací cyklus na diaľku práve cez mobilný telefón.


Minipráčka s 8 programami, Direct Drive motorom a bezpečnostnými poistkami

LG Twin Wash však dokáže ešte oveľa viac. Nenápadná zásuvka v spodnej časti totiž ukrýva menší bubon na vypranie ďalšej dávky bielizne. V podstate ide o mini práčku   LG F28K5XN3, s ktorou vám odpadnú starosti s nedostatkom času pri veľkom množstve bielizne. Jednoducho spustíte dve dávky bielizne súčasne s totožným efektom kvalitného priebehu prania. Mini práčka ponúka 8 programov a ďalších 6 prídavných možností. Je vybavená motorom Direct Drive a ovláda sa cez dotykový LCD displej. Vo výbave nechýba dôvtipný systém Auto Balance, či poistka proti pretečeniu a prepeneniu.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
76 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
76 kg Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Good day, isbthis product available with NOT Czech but English labels on the appliance. Or can it be ordered on other than CZ language on it? Thank you

What is the rated voltage of this product? ex) 50/60Hz, 220~240V

Dobrý den, je možné prát v menší pračce samostatně? Bez toho aby jela pračka hlavní? Nebo fugnují pouze společně? Děkuji

Diskusia a poradňa k LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3
Príslušenstvo pre LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F126G1BCH2N + LG F28K5XN3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií