AlzaBoxy Q1 Aplikace

LG F2J6HM0W

Zobraziť katalóg
LG F2J6HM0W
4,8 15 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: B, kapacita prania: 7kg, kapacita sušenia: 4kg, spotreba energie prania a sušenia: 5,67 kWh, spotreba vody: 125 l, hlavné funkcie: invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, špeciálne technológie: Fuzzy logic, biela farba, 85×60×45 cm (V׊×H)
Kód:  LGPR017 Produktové číslo:  F2J6HM0W Stránky výrobcu

LG F2J6HM0W


LG F72J6HM0W, to je úsporná kombinovaná práčka s inteligentnými funkciami 

Inteligentná kombinovaná práčka so sušičkou LG F2J6HM0W vďaka štíhlemu dizajnu ušetrí miesto v domácnosti a navyše, disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a sušenia s profesionálnou starostlivosťou o jemné textílie. Vďaka kapacite 7/4 kg je vhodná do stredne veľkých domácností. Práčka je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zabezpečí úsporný chod a navyše, prekvapí značne nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB.

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a ohľaduplnú starostlivosť aj jemných textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a v priebehu sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energie. K dispozícii je tiež technológia Fuzzy Logic, ktorá zváži bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastaví optimálnu spotrebu vody a dĺžku pracieho cyklu.

LG F72J6HM0W má tichý motor Inverter Direct Drive

 Spoľahlivý a značne tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený na bubon, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti je na invertorový motor LG poskytovaná záruka 10 rokov.

Inteligentná technológia Smart ThinQ

Spotrebič ľahko prepojíte s vaším mobilným telefónom prostredníctvom NFC. V mobilnej aplikácii následne môžete vyberať z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia rovnako ponúka prehľadné sledovanie spotreby energie a funkciu Smart Diagnosis, ktorá vám pomôže vyriešiť prípadné poruchy práčky LG F2J6HM0W.

Pridajte do LG F2J6HM0W zabudnutú bielizeň i v priebehu prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli vložiť nejakú bielizeň. Práčka se sušičkou LG F2J6HM0W vyšla v ústrety používateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj v priebehu pracieho procesu. Stačí len stlačiť tlačidlo "Pridať bielizeň". Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj v priebehu prania.*

*V závislosti od množstva a typu bielizne sa zámok dvierok nemusí odomknúť. Pokiaľ je teplota vody vyššia než 40°C, dvierka sa kvôli bezpečnosti neodomknú.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Pripojenie
NFC Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
NFC Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke práčky so sušičkou slim, hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den - bola moja otazka zo 07. 09. 2019 moc tazka pre alza expertov? nereagujete na nu a mali by ste - je tato pracka PARNA? jednoducha otazka - alza expert co odpovie? dakujem za odpoved.

Dobrý den, mám dotaz na pračku LG F2J6HM0W. Nemám moc místa v koupelně, pračka se musí "vytočit" opravdu napřesno a zajímalo by mě jak je měřena hloubka 45 cm? Odkaď kam? Nepodařilo se mi to nikde vygooglit... Děkuji moc.

Dobrý den, jaký má pračka příkon pri nejvytizenejsim programu? Jde mi o to, že ji chceme do starého bytu, kde nemůžeme mít vyšší příkon než 5500 watu najednou. Tak aby nám to nevyhazovalo pojistky. Děkuji :)

Where is this item made in? In what country? Thank you.

Dobrý den, zakoupil jsem tuto pračku a dorazila bez českého manuálu. Můžete mi prosím tedy tento manuál dodat. Děkuji.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať, či panel na práčke so sušičkou je v slovenskom jazyku, keďže na obrázku je v anglickom jazyku. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, ako funguje ovládanie prania a následného sušenia? Viem si pri nastavovaní prania súčasne nastaviť aj sušenie? T.j. po skončení prania sa automaticky spustí sušenie? Alebo je proces sušenia potrebné nastavovať samostatne až po skončení prania? LG majú ovládanie mobilom cez WiFi - je možné proces sušenia spustiť po skončení prania mobilom? Po rozvode budem žiť sám a vyhovovalo by mi, ak pred odchodom do práce zapnem práčku a po príchode z práce nájdem všetko čisté a suché. :-)

Dobrý den, jak dlouhá je prosím hadice na odpad a přívod vody? Děkuji

Dobrý den, jaká je hloubka pračky včetně otevřených dvířek? Děkuji.

Dobrý den, je kondenzační? Jak je vyřešena susicka - odvod vody?

123...
Diskusia a poradňa k LG F2J6HM0W
Príslušenstvo pre LG F2J6HM0W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F2J6HM0W.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií