Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q

Zobraziť katalóg
LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q
Set práčka a sušička – energetická trieda práčky A+++ (-40 %), energetická trieda sušičky A+++, kapacita práčky 9kg, kapacita sušičky 9kg, odhad. ročná spotreba energie práčky 128 kWh/annum, odhad. ročná spotreba energie sušičky 194 kWh/annum, funkcie práčky: parný program, pridanie bielizne v priebehu prania a ovládanie mobilom, funkcie sušičky: odložený štart a ovládanie mobilom
Kód:  LGSET32 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q

LG práčka F4WV709P2T & LG sušička RC91V9EV2Q sa vedia skvele dopĺňať

Spredu plnená práčka LG F4WV709P2T & LG sušička RC91V9EV2Q sa vedia skvele dopĺňať. Fuzzy Logic je inteligentný systém prania, kedy si práčka sama zváži bielizeň v bubne a zvolí vhodný prací cyklus. Pomocou funkcie inteligentné spárovanie odovzdá cez WiFi informáciu o programe sušičke, ktorá sa podľa toho zariadi. Táto dvojka je energeticky extra úsporná – obidva spotrebiče spadajú do kategórie A+++.



LG práčka F4WV709P2T bielizeň vyperie a našuchorí

Práčka s predným plnením LG F4WV709P2T má v sebe 20 000 kombinácií pracích cyklov, z ktorých dokáže vďaka technológii AI DD sama vybrať ten najvhodnejší podľa hmotnosti a jemnosti vloženej bielizne. S bielizňou sa dokáže popasovať pomocou šiestich pracích pohybov bubna. Vďaka tomu je efektívna aj pri 20 °C, a predsa šetrná ku každému kúsku oblečenia. Je radosť sa pozerať, ako pracuje, preto sú dvierka z tvrdeného skla, ktoré sa len tak nepoškriabe.



Invertorový direct drive motor

Bubon práčky je pripojený k invertorovému direct drive motoru, ktorý nie je poháňaný remeňom, ale elektromagnetmi. Aj vďaka tomu je tichý, úsporný a spoľahlivý. Jeho kvalitu potvrdzuje desaťročná záruka a VDE certifikácia na 5 000 pracích cyklov.


10-ročná záruka

Kvalitu motora potvrdzuje desaťročná záruka a VDE certifikácia na 5 000 pracích cyklov.


6Motion DD: Šesť pracích pohybov

Voľný pád predíde pokrčeniu bielizne, filtrácia lepšie rozpustí prací prostriedok, valivý pohyb vyperie ticho, pohyb pádom zastane bežné pranie, drhnutie pridá na intenzite a kolísavý pohyb sa postará o jemné pranie.


TurboWash

Nemusíte čakať, ak nemáte presne 9 kg bielizne. Ak naplníte bubon len z polovice, bielizeň sa vyperie za 59 minút, a navyše ušetríte 40 % vody a 15 % elektriny. Čas urýchli tryska Jet Spray, ktorá zefektívni plákací cyklus sprchovaním bielizne.


Steam+

Pri použití parného programu Steam+ vyberiete bielizeň menej pokrčenú, prevzdušnenú a zbavenú 99,9 % alergénov.


Smart ThinQ – WiFi

S práčkou môžete komunikovať cez mobilnú aplikáciu. Môžete tak monitorovať spotrebu energie, ovládať ju na diaľku alebo vykonať diagnostiku v prípade problému.


So sušičkou RC91V9EV2Q bude bielizeň menej pokrčená

Na sušičkách LG je unikátna technológia duálneho tepelného čerpadla, ktoré je energeticky úsporné (A+++) a bielizeň sa vďaka nemu menej krčí. Výnimkou nie je ani model RC91V9EV2Q, ktorý počas jedného sušenia odbaví 9 kg bielizne. Vďaka senzoru navyše rozpozná vlhkosť oblečenia a podľa toho sušička prádla sama nastaví čas sušenia. Počas cyklu dôkladne prepláchne kondenzátor, takže budete môcť robiť zábavnejšie veci, než je čistenie sušičky.




Auto Cleaning

Počas cyklu sušenia dôjde v kondenzátore k silnému preplachu vodou, takže bude stále čistý a výkon sušičky na prádlo optimálny.


Smart ThinQ – WiFi

Sušičku môžete ovládať aj na diaľku pomocou aplikácie. Bielizeň síce sama nezoberie, ale dá vám vedieť, až ju dosuší. Tiež vie monitorovať spotrebu energie alebo vykoná rýchlu diagnostiku, ak nastane problém.


Efektivita kondenzácie A

Zvyšková vlhkosť pri všetkých sušičkách LG je pod 10 %.


Eco Hybrid

Vďaka tejto funkcii si môžete vybrať, či chcete ušetriť čas, alebo energiu.


Starostlivosť pre alergikov

Sušička bielizne do bubna privádza teplý vzduch, preto sa teplota vnútri pohybuje okolo 60 – 65 °C. Po dvoch hodinách sušenia je odstránené až 99,9 % alergénov.


10-ročná záruka

Dual Inverter Heat Pump šetrí energiu, čas a bielizeň sa vďaka nemu menej krčí. Kvalitu potvrdzuje 10-ročná záruka na duálny invertorový kompresor a záruka 10 rokov na invertorový motor.



Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,66 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,66 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Antikorová Hotovo!

Farba práčky

Farba
Antikorová Hotovo!

Rozmery sušičky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
69 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
56 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nutné si k setu koupit mezikus? Máte ho totiž jen v bílé barvě.... Děkuji za odpověď

Dobrý den jaký je rozdíl mezi pračkou F4wv909p2te vs F4wv709pt, děkuji

Dobrý deň, je v balení aj medzikus vo farbe práčky a sušičky, či je nutné kúpiť osobitne? Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobry den, je u pracky moznost napojeni teple vody?

Dobrý den, oba spotrebice maju rovnake rozmery? Najma hlbka je pre mna dolezita. Dakujem.

Dobrý den, chci koupit tento set pračky a sušičky. Má tento set české ovládání - české popisky na spotřebiči, ne pouze v manuálu? LG to běžně má, ale nevím zda je i u tohoto modelu. Je součástí setu mezikus pro spojení pračky a sušičky v barvě spotřebičů?? Odpovědi jsou v předešlých diskuzích rozdílné - prosím tedy o sdělení aktuálního stavu.. moc děkuji

Dobrý den, pračku i sušičku máte skladem, lze tedy zakoupit tenhle set?

1. chcel by som susicku postavit na pracku, no v prislusenstve sa nenachadza medzikus / spojovaci diel, je tento sucastou balenia? 2. ak nie je, ktory medzikus sa moze pouzit na spominany set? A kolko stoji? 3. je medzikus vidiet pri pohlade na poskladany set? 4. akej farby je medzikus? 5. maju pracka a susicka funkciu "aquastop" proti vytopeniu? 6. ktory spotrebic ma byt umiestneny na spodku? Pracka je tazsia (70kg), oproti susicke (57kg), no susicka je hlbsia (69cm), ako pracka (56cm)

Dobrý den, má sušička nádobu na vodu s možností napojení na odpad? Děkuji

Dobrý den, V jedné z Vašich odpovědí zaznělo, že mezikus, je k setu jako dárek. Dostal jej jako dárek konkrétní dotazovatel, nebo jej dostane každý? Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q
Príslušenstvo pre LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F4WV709P2T + LG RC91V9EV2Q.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií