Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W

Zobraziť katalóg
LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W
Set práčka a sušička práčka: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 152 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania A, hlučnosť 53 dB, parný program, rýchly program, hmotnostná automatika, invertorový motor, detská poistka, odložený štart a displej, sušička: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 9kg, hlučnosť 62 dB, dĺžka cyklu 239 min,
Kód:  LGSET23 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W

Pokukujete po novej práčke a sušičke a hľadáte prvotriednu kvalitu za rozumnú cenu? V tom prípade pre vás máme pripravený cenovo výhodný set parnej práčky LG F94J7VY1W a sušičky LG RC91U2AV3W. Oba spotrebiče disponujú prvotriednymi technológiami, moderným dizajnom a spadajú do úspornej energetickej triedy A+++, teda vám budú šetriť aj peňaženku.

Kľúčové vlastnosti parnej práčky LG F94J7VY1W

  • Parná práčka až na 9 kg bielizne
  • Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií
  • Tichý motor Inverter Direct Drive
  • Parný režim TrueSteam
  • Rýchle a úsporné pranie, ktoré zaberie iba 59 minút
  • Inteligentná technológia Smart ThinQ
  • Možnosť pridania zabudnutej bielizne počas prania

Parná práčka LG F94J7VY1W

Inteligentná práčka LG F94J7VY1W disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite 9 kg je vhodná do veľkých domácností. Práčka LG F94J7VY1W je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť všetkých druhov textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dipozícii je tiež technológia Fuzzy Logic so špeciálnymi senzormi, ktoré zvážia bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

Parná práčka LG F94J7VY1W je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysoko dezinfekčnú paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane pachových roztočov. Vďaka tomu vytvoríte u vás doma zdravšie prostredie, v ktorom sa vám bude oveľa lepšie dýchať.


Kľúčové vlastnosti sušičky LG RC91U2AV3W

  • Štrnásť programov programu režimu Pre alergikov
  • Nerezový bubon s kapacitou 9 kg rotujúci v oboch smeroch
  • Úsporná technológia sušenia Eco Hybrid, vďaka ktorej si môžete vybrať medzi úsporným a rýchlym sušením
  • Program Pre alergikov – redukcia až 99,9 % alergénov
  • Automatické čistenie kondenzátora
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja v slovenčine
  • SmartThinQ & WiFi pre diaľkové spúšťanie sušičky, kontrolu spotreby alebo spustenie diagnostiky
  • Nulová spotreba v režime StandBy
  • Desať rokov záruky na motor a kompresor

Sušička LG RC91U2AV3W

Konečne sušička, ktorá je spoľahlivá, praktická a dá sa ovládať diaľkovo! Neplytvajte svoju drahocennú energiu vešaním bielizne. O jej usušenie sa teraz spoľahlivo postará sušička LG RC91U2AV3W . S bubnom, kam sa zmestí 9 kg bielizne, a priestrannými dvierkami sa tento model sušičky pohodlne postará aj o nadmerné várky bielizne vrátane veľkých kusov, ako sú plachty alebo osušky. Úsporu času i elektriny zabezpečia jej najdôležitejšie komponenty: tými sú invertorový motor (výrobca naň poskytuje záruku 10 rokov) a duálne invertorové tepelné čerpadlo. Spoľahlivosť a praktický charakter sušičky LG RC91U2AV3W dopĺňajú funkcie zvyšujúce váš používateľský komfort. Patrí k nim napr. technológia SmartThinQ. Vďaka nej môžete sušičku LG RC91U2AV3W ovládať aj na diaľku cez mobilnú aplikáciu.

Aj napriek energetickej triede A+++ sa sušička LG RC91U2AV3W vďaka duálnemu invertorovému čerpadlu vyznačuje ešte o 10 % väčšou úsporou energie. Okrem úspornosti kládla firma LG pri modeli RC91U2AV3W veľký dôraz aj na čo najdlhšiu životnosť. To sa prejavuje tým, že na motor aj na kompresor máte desaťročnú záruku.


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
175 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Ovládanie mobilom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa práčka (ŠxH 60x56cm) a sušička (ŠxH 60x69cm) postaviť na seba? Majú rozdielnu hĺbku! Ak áno, aký medzikus mám k tomu kúpiť? Tento https://www.alza.sk/lg-dstwh-d5471000.htm ?

Dobrý den, dá se pračka a sušička postavit na sebe? Případně je spojovací díl součástí balení, nebo se musí koupit zvlášť? A druhý dotaz, dá se sušička připojit na odpad, nebo má kondenzační nádobku? Díky.

Dobry den, mame do tech.mistnosti dvere sirky 58 cm. Protahnu se tam s obema spotrebici prosim? Dekuji, Kovac

Diskusia a poradňa k LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W
Príslušenstvo pre LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F94J7VY1W + LG RC91U2AV3W.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií