AD elektro Star Wars

LG FJ3

Zobraziť katalóg
LG FJ3
Bluetooth reproduktor – prenosný, 50W, Multipoint (možnosť pripojiť 3 zariadenia – Bluetooth), Bluetooth, USB, KaraokeStar, rádio
Kód:  JLG5010d3a Produktové číslo:  FJ3 Stránky výrobcu

LG FJ3

Bluetooth reproduktor LG FJ3 kvalitne zahrá nepredstaviteľné hĺbky rovnako ako priezračné výšky, ktoré ste si priali aspoň raz v živote počuť. A to bez nutnosti zložitého zapájania! Všetko v pokoji zariadi novodobá technológia Bluetooth, dovoľujúca prehrávať čokoľvek z kompatibilného telefónu alebo MP3 prehrávača. A uvedený výkon 50 W garantuje výbornú hlasitosť v celom byte.

Zaujímavé vlastnosti Bluetooth reproduktora LG FJ3

  • Kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Bluetooth a Rádiofrekvenčný
  • Možnosť ľahko vybaviť telefonáty cez vnútorný mikrofón
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • V nadštandardnej výbave nechýba ani vstavané FM rádio
  • Ďalšiu možnosť pripojenia prináša AUX, USB a 3,5 mm Jack
  • Kapacita batérie je pripravená až na 15 h
  • Celkový výkon: 50 W
  • Rozmery (š × v × h): 370 mm × 480 mm × 310 mm
  • Hmotnosť: 10800 g

Bluetooth reproduktor LG FJ3 prinesie čistý zvuk a bez káblov

Výhodou je aj to, že Bluetooth reproduktor LG FJ3 neumlčí ani dážď. Integrovaný mikrofón taktiež umožní prijímať prichádzajúce hovory bez nutnosti brať do ruky mobil. Baterka v mobile už je zase na nule? Máte šťastie v nešťastí! V týchto situáciách sa určite môžete spoľahnúť na FM prijímač. Bluetooth reproduktor LG FJ3 zapojíte aj pomocou bežného 3,5 mm Jack konektoru. A to sme skoro nestihli spomenúť moderný vzhľad, ktorý neurobí hanbu žiadnemu interiéru.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,jaký konkrétní rozdíl je mezi modely FJ3 a Rk3. Děkuji. J.Hanák

Diskusia a poradňa k LG FJ3
Príslušenstvo pre LG FJ3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG FJ3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG FJ3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG FJ3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG FJ3.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií