AD elektro Motorola EDGE 50

LG GBB59SWRVS

Zobraziť katalóg
LG GBB59SWRVS
Chladnička kombinovaná, 190cm, A +, objem 225 / 75l, hlučnosť 37dB, Total No Frost, MultiAir Flow, Moist Balance Crisper, Smart Diagnosis, expresné mrazenie, mraziaci výkon 9kg / 24hod., farba biela
Kód:  FAC26a11 Produktové číslo:  GBB59SWRVS Stránky výrobcu

LG GBB59SWRVS

Moderné a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička vyniká skvelým pomerom výkon / cena a predovšetkým šetrí vašej kapsu, pretože patrí do energetickej triedy A +. Samotný vzhled chladničky v bielom prevedení bude dizajnovú ozdobou všade, kde ju postavíte. Žiadna väčšia rodina s týmto spotrebičom už nemusí mať strach z týždenných nákupov - 318 litrov úžitkového objemu predčí vaše očakávania!

Veľkou prednosťou je aj extrémne nízka hlučnosť, ktorá nepresiahne 37 dB. Za nízkou hlučnosťou, rovnako tak za nižšiu spotrebou energie (viac ako o 32%), väčšie spoľahlivosťou a dlhšou životnosťou, stojí revolučný invertorový lineárny motor. Ten okrem iného dokáže optimálne riadiť teplotu a vnútornú mikroklímu tak, aby potraviny vydržali dlhšie čerstvé. 

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný, účinný a extrémne tichý invertorový lineárny kompresor
  • Niekoľko vychytávok slúžiacich na udržanie bezchybného mikroklímy a čerstvých potravín
  • Smart Diagnosis aneb iba 20 sekúnd stačí na rozpoznanie problému pomocou smartfónu
  • Zabudnite na nekonečné odmrazovanie a čistenie interiéru od námrazy (Total No Frost)
  • Čistý vnútorný objem 318 litrov nakŕmi veľa hladných krkov
  • Vyšperkovaný dizajn v bielom prevedení
  • Možnosť zámeny otvárania dverí
  • Úsporná energetická trieda A +

Hromada praktických vychytávok

Systém Total No Frost bráni tvorbe námrazy a prináša tak úľavu od neustáleho odmrazovanie a čistenie interiéru od námrazy. Studený vzduch cirkuluje po celej chladničke úplne rovnomerne, vďaka čomu sa potraviny menej kazia a interiér zostáva vždy svieži. Tejto skutočnosti napomáha aj tzv. "Multi Air Flow", ktorý zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke - po každom otvorení chladničky sa rýchlejšie obnovuje vnútri nastavená teplota.

Ďalšia vychytávka je Moist Balance Crisper. To je označenie pre priehradku na ovocie a zeleninu s mriežkovaným krytom, ktorá udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke. Rovnako tak zásuvka FRESH Balancer je vybavená jednoduchým posuvným tlačidlom, ktoré reguluje optimálnu vlhkosť.

Jednoduchá údržba a potraviny v bezpečí!

Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní, a tak bráni deformácii tesnenia. Technologickú vyspelosť potvrdzuje aj "múdra diagnostika". V prípade akejkoľvek poruchy chladničky môžete priblížiť chytrý telefón s nainštalovanou LG aplikácií. Technológia Smart Diagnosis potrebuje iba 20 sekúnd na rozpoznanie problému. S aplikáciou v smartfóne už nemusíte na každú drobnosť volať predraženú technickú pomoc.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB59SWRVS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB59SWRVS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií