Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

LG GBB60PZGFB

Zobraziť katalóg
LG GBB60PZGFB
Chladnička kombinovaná, 201 cm, A+++, objem chladnička/mraznička 250/93l, hlučnosť 37 dB, Total No Frost, Smart DiagnosisTM, ochrana dverového tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Multi Air Flow, mraziaci výkon 10 kg/24 hod., farba antikoro
Kód:  FAC26a02 Produktové číslo:  GBB60PZGFB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG GBB60PZGFB

Kombinovaná chladnička s energetickou triedou A+++ má celkový objem 343 litrov. Chladnička s objemom 250 l je vybavená pokročilou technológiou, ako napr. Multi Air Flow, Total No Frost, antibakteriálnou ochranou dverového tesnenia, Zero Clearance na jednoduché vyberanie priehradiek alebo LED osvetlením. Na bezpečné uloženie vašich potravín sú police z tvrdeného skla. Zásuvky sú priehľadné, aby ste mali jednoduchý prehľad o tom, čo je v nich uložené. Mraznička má beznámrazový systém a veľkú mraziacu kapacitu potravín, až 10 kg/24 hod. Tri transparentné zásuvky majú objem 93 litrov. Prostredný box je určený na veľké a objemné potraviny. Uchovávajte vaše potraviny vždy čerstvé s touto praktickou chladničkou LG.

Hlavné prednosti

  • Nízka hlučnosť
  • Cirkulácia chladného vzduchu
  • Antibakteriálna ochrana tesnenia
  • Beznámrazový systém
  • Eco Friendly režim
  • Alarm otvorených dverí

Skvelé technológie

Pomocou invertorového lineárneho kompresora má chladnička menšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a dokáže účinne regulovať chladiaci výkon. Určite oceníte praktické prúdenie a cirkuláciu chladného vzduchu Multi Air Flow, ktorá eliminuje teplotné odchýlky v chladničke aj mrazničke. Ďalšou výhodou je aj technológia rýchleho mrazenia Total No Frost, ktorá zaistí efektívnejšie vychladenie a zachovanie chladu na dlhú dobu. Chladnička disponuje aj technológiou Smart Diagnosis, ktorá za iba 20 sekúnd rozpozná problémy, a Eco Friendly úsporným a ekologicky šetrným režimom prevádzky. Pri výpadku elektrickej energie je akumulačná doba zmrazených potravín 16 hodín.

Na zachovanie čerstvosti potravín je chladnička vybavená aj modernou technológiou NatureFresh. Zásuvka Fresh Balancer je vybavená jednoduchým posuvným tlačidlom, ktoré reguluje optimálnu vlhkosť na skladovanie ovocia a zeleniny. Fresh Converter zásuvka zase umožňuje vybrať správnu teplotu na uchovanie mäsa, rýb alebo zeleniny. Na uloženie veľkých hrncov je chladnička vybavená policou, ktorú môžete zložiť do dvoch polôh. Ak radi pijete víno, tak oceníte luxusný držiak na päť fliaš. Na zvýraznenie dizajnu majú police kovový dekor.

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
343 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
201 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
201 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
68,6 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
343 l Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
10 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
81 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde bych prosím sehnala náhradní čelo šuplíku prostředního v mrazáku? Děkuji Bradáčová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda u této lednice vytáhnu šuplíky, pokud otevřu dveře lednice jen do pravého úhlu? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k LG GBB60PZGFB
Príslušenstvo pre LG GBB60PZGFB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB60PZGFB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií