Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG HBS-750 Black

Zobraziť katalóg
LG HBS-750 Black
Slúchadlá HD Voice, aptX, indikátor batérie, hmotnosť 36g, batérie pre počúvanie hudby po celý deň, magnetický mechanizmus pre ľahké uskladnenie slúchadiel, moderný dizajn s elegantnými krivkami
Kód:  RL900c2i Produktové číslo:  HBS-750AGEUBK Stránky výrobcu

LG HBS-750 Black

Slúchadlá LG HBS-750 poskytujú základné handsfree audio riešenie, ktoré láka na vysoký komfort, ergonomický dizajn, dlhú výdrž batérie a kvalitu zvuku v HD Voice. Sú tak ideálnou voľbou pre tých užívateľov, ktorí si chcú skrátiť nudnú chvíľu na cestách počúvaním obľúbenej hudby.

Základný headset s niekoľkými benefity

  • pripojenie dvoch zariadení naraz - Advanced MultiPoint
  • technológia pre redukciu dát digitálneho audia - aptX
  • ergonomický tvar konštrukcie a jej pohodlné nosenie
  • dlhá výdrž batérie
  • ocenenie RedDot 2014 za kvalitu a štýl

Maximálny užívateľský komfort

Stereo slúchadlá LG Tone Pre HBS-750 majú náhlavnú súpravu s ergonomickou konštrukciou zvanou 3D NeckBehind TM (Around-The-Neck). Zakrivený tvar zvýrazňuje užívateľské pohodlie, čím poskytuje prirodzený pocit pri celodennom nosení a užívanie slúchadiel. Konštrukcia je ľahká a praktická, takže si môžete užívať dlhé hodiny hovorov či počúvanie hudby.

Jednoduché ovládanie

Všetky ovládanie bluetooth slúchadiel je umiestnené na bokoch prístroja. Máte tak neustále k dispozícii všetky ovládacie prvky na volania alebo hudbu. Jednoducho tým prijmete hovor, alebo si prepnete medzi skladbami. Nechýba ani možnosť prispôsobiť si vibrácie, či pripojiť slúchadlá k dvom zariadeniam naraz a prepínať medzi nimi skrze funkciu Advanced Multipoint. Oceníte aj možnosť nechať si nahlas prečítať prijaté textové správy.

Parametre a špecifikácie:

Výdrž batérie:
V pohotovosti - 500 h
Prehrávanie hudby - 10 h
Doba hovoru - 15 h
Doba nabíjania - menej ako 2 h

Bluetooth:
Verzia 3.0
Advanced MultiPoint
A2DP
AVRCP

Rozmery:
138 × 173 × 175 mm

Hmotnosť:
36 g

Ostatné:
HD Voice
aptX
Indikátor batérie
Vibrácie
Automatické znovupripojenie
Čítanie textu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG HBS-750 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG HBS-750 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG HBS-750 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG HBS-750 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG HBS-750 Fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií