Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

LG LAS855M

Zobraziť katalóg
LG LAS855M
4,5 2 hodnotení
SoundBar prehnutý, 4.1ch, 360W, bezdrôtový subwoofer 200W, bluetooth, Multiroom, Dolby Digital/ DTS, 2x HDMI, optický audio vstup, Portable In, WiFi, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500b7m Produktové číslo:  LAS855M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG LAS855M

Vyzerá dobre a ešte lepšie znie. Rafinovane navrhnutý soundbar LG LAS855M so štýlovo zakrivenou líniou vašu obývaciu izbu a televízor skrášli nielen dizajnovo, ale predovšetkým zvukovo. Pripravte sa okúsiť vťahujúce robustné basy z útrob výkonného mobilného subwoofera a čisté výšky štvorkanálovej reproduktorovej zostavy, ktorá filmom, seriálom i hudbe vdýchne iskru.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantne zakrivený dizajn
  • Kompatibilita s DTS alebo Dolby Digital dekodérmi
  • Home Cinema Mode
  • 200W bezdrôtový subwoofer
  • Dôraz na široké možnosti konektivity

Zvuk, ktorý sa premiestňuje s vami

Ak vlastníte sadu multi-room reproduktorov, s LG LAS855M ju môžete synchronizovať prakticky lusknutím prsta. Stačí využiť funkciu Multiroom Dolby Digital s technológiou bluetooth a na počúvanie hudby sa môžete uvelebiť v ktorejkoľvek miestnosti vo svojom byte bez toho, aby utrpela hlasitosť alebo zvuková kvalita. Tlačidlo volume nechajte pokojne odpočívať, nechcete si predsa rozoštvať susedov.

Akosť bez kazu

Vysoké rozlíšenie 24bit/192kHz vám dovolí prehrávať komprimované súbory FLAC alebo WAV bez straty napríklad len smietky zvukovej kvality. LG LAS855M sa navyše pýši zabudovanou funkciou Google Cast, takže hudobným aplikáciám môžete dávať pokyny buďto pomocou diaľkového ovládača alebo cez svoj telefón, tablet alebo počítač.

Domáca kinosála

Neutrácajte za kino, keď si tú istú atmosféru môžete dopriať z pohodlia obývačky. Home Cinema mód LG LAS855M bez zadýchania doženie robustnosť zvuku v kinosálach, vďaka čomu zvukový potenciál svojich obľúbených filmov využijete naozaj naplno.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když si koupím TV Samsung a soundbar LG, bude to spolu fungovat jak má? Děkuji

Diskusia a poradňa k LG LAS855M
Príslušenstvo pre LG LAS855M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG LAS855M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG LAS855M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG LAS855M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG LAS855M.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií