Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

LG PM20GA Magic motion

Zobraziť katalóg
LG PM20GA Magic motion
5 1 hodnotení
Diaľkový ovládač – LG
Kód:  WK599z8bi Produktové číslo:  PM20GA Stránky výrobcu

LG PM20GA Magic motion

Ak chcete alternatívu k diaľkovému ovládaniu, či už z dôvodu nedostatku funkcií alebo poruchy, LG PM20GA Magic motion je schopný problém vyriešiť. Televízny ovládač určený pre modely televízorov značky LG.

Rozhodujúce parametre diaľkového ovládača LG PM20GA Magic motion

  • Ovládač je špeciálne určený pre značku LG

Parametre a špecifikácia

Značka televízora
LG Hotovo!

Určenie

Značka televízora
LG Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG PM20GA Magic motion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG PM20GA Magic motion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG PM20GA Magic Motion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG PM20GA Magic Motion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG PM20GA Magic motion.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií