Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Motorola Edge 50 Family

LG QuickCircle Cover Gold CFV-100

Zobraziť katalóg
LG QuickCircle Cover Gold CFV-100
4,7 6 hodnotení
Puzdro na mobil flipové pre LG G4 (H815), nie je určené pre Leather verzie LG G4.
Kód:  RL722c5g Produktové číslo:  CFV-100.AGEUGD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG QuickCircle Cover Gold CFV-100

Spoločnosť LG teraz predstavuje veľmi štýlové puzdro QuickCircle, ktoré ochráni váš smartphone pred prachom, nečistotami či mechanickým poškodením. Je vyrobené z veľmi odolného materiálu s prepracovaným dizajnom. Jeho konštrukcia umožňuje bezproblémový prístup ku všetkým konektorom bez akéhokoľvek obmedzenia. Hlavným znakom a dôležitým členom tohto obalu je praktické QuickCircle okienko, ktoré slúži na pohodlné ovládanie obľúbených funkcií, čítanie správ, volanie, fotenie, sledovanie fitness aktivít a ovládanie hudobného prehrávača. Nasadzovanie je veľmi jednoduché a stačí, keď mobilný telefón zacvakneme do flipového púzdra vrátane existujúceho zadného krytu. Vďaka tomu, že ide o produkt priamo od výrobcu, je zaručená perfektná kompatibilita s prístrojom.

Upozornenie:
Produkt nie je určený pre Leather verzie LG G4!

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vlastním telefon LG G4 - red leather verzi a rád bych zakoupil toto flipové pouzdro. Akorát tu čtu, že není určeno pro leather verze. Mohu se zeptat proč? Konstrukce telefonu je přeci stejná nebo se mýlím? Pokud kompatibilní je, ihned ho u vás objednávám. Děkuji za brzkou odpověď.

Diskusia a poradňa k LG QuickCircle Cover Gold CFV-100
Príslušenstvo pre LG QuickCircle Cover Gold CFV-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG QuickCircle Cover Gold CFV-100.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií