Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

LG RC8055 AH1Z

Zobraziť katalóg
LG RC8055 AH1Z
5 2 hodnotení
Sušička prádla A ++, kapacita 8kg, hlučnosť 65dB, 14 programov, objem bubna 121L, odložený štart, senzorové sušenie, osvetlenie bubna, súprava na odvod kondenzátu v balení, VxŠxH 85x60x64cm, Automatické čistenie kondenzátora, Sensor Dry, Smart Diagnosis, ovládanie v češtine, medzikus súčasťou balenie
Kód:  FAP1510b Produktové číslo:  RC8055AH1Z Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG RC8055 AH1Z

Veľká posila do vašej domácnosti

LG RRC8055 AH1Z je kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom, maximálnou možnou náplňou 8 kg a úspornú energetickou triedou A ++. V nastavení nájdete celkom 14 možných programov, 10 prídavných možností, 5 možností sušenia a 8 senzorov, ktoré sa všetky spolu starajú o vaše pohodlie a skvelý výsledok.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Automatické čištění kondenzátoru

Automatické čistenie kondenzátora

Inovované funkcie pre maximálne výsledky

Sušička LG využíva princíp tepelného čerpadla a dokáže sušiť pri veľmi nízkej teplote. To sa prejavuje mimoriadnou šetrnosťou k bielizni a taktiež nedochádza k jej zrážaniu. Pre udržanie sušiaceho výkonu sa kondenzátor počas cyklu automaticky čistí a vy už na jeho čistenie nemusíte myslieť.


Vynikajúci sušiaci výkon

Z technológií oceníte napríklad Sensor Dry. Tá neustále kontroluje stav vašich vecí vo vnútri sušičky a dokáže ju včas vypnúť, ak by hrozilo poškodenie oblečenia. Praktická je tiež sterilizácia nádrže na vodu, alebo automatické čistenie kondenzátora. Hladina zvuku sa drží na prijateľných 65 dB.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vynikající sušící výkon
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám pračku LG FH6296WDS s těmito rozměry: 85x60x44cm. Je možné na tuto pračku dát tuto sušičku LG RC8055 AH1Z s nějakým vhodným mezikusem ? Děkuji.

Dobrý den, je možné používat tuto sušičku bez připojení k odpadu? Jak potom funguje samočištění? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi sušičkou RC8055AH1Z a sušičkou RC8055AH2M ? A je v příslušenství u obou sušiček sušák, který se vkládá dovnitř sušičky ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je to sušička s českou lokalizací - tedy s českým menu a s českým popisem tlačítek? Podle obrázku mi přijde, že nikoliv. Děkuji

Diskusia a poradňa k LG RC8055 AH1Z
Príslušenstvo pre LG RC8055 AH1Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG RC8055 AH1Z.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií