Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

LG RC91V9AV4Q

Zobraziť katalóg
LG RC91V9AV4Q
4,0 4 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+++, s účinnosťou sušenia A, kapacita bielizne: 9kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka a ovládanie mobilom, hlučnosť 62 dB, biela farba, rozmery: 85×60×69 cm (V׊×H), hmotnosť 57kg
Kód:  LGSU011 Produktové číslo:  RC91V9AV4Q Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG RC91V9AV4Q

Sušička prádla LG RC91V9AV4Q Bočný pohľad

Táto kondenzačná sušička bielizne LG RC91V9AV4Q sa radí do energetickej triedy A+++. Je vhodná na 9 kg práve vypranej bielizne a okrem toho jej maximálna hlučnosť neprevyšuje 62 dB. Hmotnosť LG RC91V9AV4Q nepresahuje 57 kg. Do bubna bolo inštalované osvetlenie, s ktorým lepšie uvidíte dovnútra. Integrovaná detská poistka zabezpečí úplné zabezpečenie pred nechceným zásahom dieťaťa. Sušička sa dá prepojiť priamo s odpadom a pracuje výkonnejšie zásluhou tepelného čerpadla. Reverzibilné dvierka si máte možnosť upraviť podľa vašich predstáv. Disponuje rýchlym program na sušenie pri nedostatku času. Tento model má navyše systém zamedzujúci krčenie bielizne. Táto sušička umožňuje ovládanie cez mobil. Pri výbere sušičky sa môžete riadiť aj podľa parametra účinnosti. Táto hodnota vám prezradí, ako veľmi dokáže prepúšťať vlhkosť. Tento model má hodnotu kondenzácie A. Treba myslieť aj na jej rozmery, ktoré má táto sušička LG 69 cm × 60 cm × 85 cm. Na ovládanie môžete použiť inteligentné zariadenie a WiFi.

Zaujímavé parametre sušičky LG RC91V9AV4Q

  • Sušička pracuje s účinnosťou A
  • Ponúka priestor až na 9 kg bielizne
  • Sušička LG je vylepšená programom na urýchlenie sušenia
  • Reverzibilné dvierka ideálne pre menej priestranné miestnosti
  • Vybavená je tiež detskou poistkou
  • Dá sa priamo napojiť na odpad
  • Jej konštrukcia je osadená vnútorným osvetlením
  • Treba počítať s hlučnosťou 62 dB
  • Hmotnosť sušičky na bielizeň: 57 kg
  • Rozmery: 60 cm × 85 cm × 69 cm
  • Radí sa do energetickej triedy A+++
Sušička prádla LG RC91V9AV4Q Vlastnosti/technológia
Sušička prádla LG RC91V9AV4Q Bočný pohľad

Informácie o jednotlivých programoch sušičky sa dozviete v manuáli. Ten nájdete v záložke Poradňa a návody.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Pripojenie
WiFi Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
62 dB Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
69 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
57 kg Hotovo!

Funkcie

Súprava na pripojenie k odpadu
Nie Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, v popise uvádzate voliteľný smer otvárania dvierok. Čo to v v praxi znamená? Môžem smer otárania upraviť svojpomocne - nepadne mi potom záruka? Alebo mám na to zavolať servis? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je tato sušička se zásobníkem na kondenzát ? Nebo potřebuji napojit hadici na odpad ? Případně jaké sušičky by jste mi doporučily nebo pod čím přesně hledat sušičky pouze ty, které odpad nepotřebuji ?

Dobry den, je nutny medzikus ked chcem polozit na pracku LG F84J8TS2W ? Je suprava na napojenie na odpad sucastou balenia?

Dobrý den, mám dotaz. Při začátku sušení ukáže celkový čas, který samozřejmě s postupem času ubývá. Nicméně při přechodu z druhého na třetí režim, tedy z režimu sušení snadné žehlení (symbol žehličky) do sušení do skříně (symbol skříňky) se najednou skokově sníží třeba o půl hodiny. Je mi to hodně divné, to by asi dělat nemělo ne? Pak ještě dotaz, že i když nastavím úroveň sušení na žehlení nebo na skříň, vždy svítí všechny ikonky a dělá všechny režimy. Děkuji.

dobry den, lze tuto sušičku pradla umistit na pračku EAG LAVAMAT 71470 FL o rozměrech v-85cm,š-60cm, h-53cm, popřípadě jaký použít mezikus ke spojení uvedené pračky a sušičky. děkuji

Dobrý den, kterou sušičku by jste doporučil? LG RC91U2AV3W, LG RC91V9AV3Q, LG RC91V9AV4Q

zdravim, chcel by som tuto susicku umiestnit na samsung pracku hlbky 55cm, podla lg webu ma 615/660mm hlbku ale nikde neviem najst ako daleko su od seba nozicky, tj ci menej ako 55cm, v takom pripade by nemal byt problem to dat ci uz na lg alebo samsung medzikus. pracka je sirky 60cm rovnako ako susicka. viete mi napisat ako daleko su nozicky od seba na hlbku na tejto susicke?

Diskusia a poradňa k LG RC91V9AV4Q
Príslušenstvo pre LG RC91V9AV4Q Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG RC91V9AV4Q .
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií