Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LG SJ6

Zobraziť katalóg
LG SJ6
4,5 2 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, 320W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital/DTS, Bluetooth, LAN, WiFi, Simplink, ARC, 1× HDMI vstup, 1× HDMI výstup, optický vstup, diaľkové ovládanie, vhodný pre TV s veľkosťou 43" a väčšie
Kód:  JLG500b8f Produktové číslo:  SJ6 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SJ6

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. Produkt od rokmi overenej značky LG koketuje s priestorovým zvukom Dolby Digital, ktorý je digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo potrebné mať hromadu reproduktorov. Určite oceníte aj funkciu ASC (Adaptive Sound Control), ktorá automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný audio systém s Dolby Digital vhodný pre moderné TV s veľkosťou 43" a väčšie
  • Prehrávanie modulom Bluetooth, Google Cast alebo WiFi
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (4K sound)
  • Možnosť ovládania pomocou inteligentných zariadení
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Spárovanie s ostatnými audio prístrojmi cez MultiRoom

Už žiadne obmedzovanie

Vďaka priechodnému vstupu HDMI pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízor dostanete špičkový obraz a SJ6 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť poriadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá prostredníctvom univerzálneho Bluetooth alebo Google Cast. Sieťové pripojenie všetkými dostupnými cestami (vrátane WiFi) uplatníte aj pri prehrávaní prostredníctvom rôznych online službieb alebo diaľkové ovládanie prostredníctvom inteligentných zariadení.

Kvalitné zvukové podanie

Prístroj takejto úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy aj hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozozvučte vzduch aj pohovku atmosférou, na čo slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Vychutnajte si vašich obľúbených hudobných interpretov s týmto moderným a vo všetkých ohľadoch výborným Soundbarom. Dokonale padne k modernému TV s veľkosťou 43" a väčšou.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl proti LG SJ8, pokud nekoukám na výkon a rozměry? Děkuji

Dobrý den chtěl jsem se zeptat proč mi hraje pěkně nahlas přes telefon i přes USB a zvuk z televize LG připojené optickým kabelem je proti tomu úplně slabý

dobry den chci se zeptat jesli to pujde na tv LG 195cm diky za odpoved

Dobrý den. Půjde prosím správně připojit soundbar k televizi 42" Philips 42PFL7606K? (https://www.alza.cz/42-philips-42pfl7606k-d246269.htm) Děkuji. Vojta Sedláček

Zdravim, zaujimalo by ma ci su nejake rear wireless reproduktory kompatibilne s LG SJ6? V nastaveniach som nasiel “pripojenie rear reproduktorov” ale nikde neviem najst ktore su s tymto soundbarom kompatibilne.

Dobrý den,jaký je rozdíl me tímto a Lg SJ5 sounbarem ? Dalši dotazy. Kolik má W subwoofer ? Bude se moct součastně ovládat zvuk na tomto kině s ovladačem od televize? Vypne a zapne se kino s televizi ovladanou ovladačem od televize Lg zhruba rok a půl staré ? Děkuji Hoffinger.

Podoporuje tento reporduktor službu Spotify Connect?

Přiložený odkaz na manuál není k LG SJ6, ale na Pioneer SX-S30DAB. Prosím o doporučení, jaký soundbar je vhodný k LG 49SJ810v a lze přidělat (bez adaptérů) k tv?

Dobry den kupil som u Vas soundbar LG sj6 a tv Thomson 43UC6306 a nejde prepojenie soundbaru a TV chcem to cez HDMI kabel.Kabel HDMI ma podporu ARC ale nefunguje to je mozne ze ma problem soundbar kedze bol kupeny ako rozbaleny tovar ci je mozne odskusanie aj u Vas v Alze Dakujem.

Dobrý den, bude sound bar komunikovat s Philips Android TV nebo pouze s TV od LG? Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k LG SJ6
Príslušenstvo pre LG SJ6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SJ6.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií