PET AlzaBoxy Q1

LG SJ7

Zobraziť katalóg
LG SJ7
4,5 6 hodnotení
SoundBar 2.1, 320W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital/DTS, Bluetooth, vhodný pre TV o veľkosti 49" a väčšie, 1x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, 1x optický vstup, Simplink, ARC, Auto Sound Engine, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500b8g Produktové číslo:  SJ7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SJ7

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. Produkt od rokmi preverenej značky LG disponuje priestorovým zvukom Dolby Digital, ktorý je digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán, aby bolo nutné mať hromadu reproduktorov. Zaiste oceníte aj funkciu ASC (Adaptive Sound Control), ktorá automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate. SoundBar sa skladá z dvoch kusov, čo umožňuje variabilitu umiestnenia a použitia (vedľa seba, nastojato ako klasické reproduktory, režim zadného reproduktora, prenosný Bluetooth reproduktor).

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný 4.1kanálový audio systém s výkonom 320 W
  • Podpora priestorového zvuku Dolby Digital
  • Streamovanie cez Bluetooth 4.0
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy
  • Možnosť ovládania cez inteligenté zariadenia
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Špeciálny systém Soundbar - 2× repro + bezdrôtový subwoofer
  • Vhodný pre moderné TV o veľkosti 49" a väčšie

Už žiadne obmedzovanie

Vďaka priechodnému vstupu HDMI pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televíziu dostanete špičkový obraz a SJ7 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť riadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez univerzálny a moderný Bluetooth 4.0. SoundBar LG SJ7 podporuje hudobné formáty LPCM, Dolby Digital EX, DTS-HD Master Audio.

Kvalitné zvukové podanie

Prístroj takej úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy i hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozochvejte vzduch i pohovku atmosférou, k čomu slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Naopak pre večerný relax oceníte nočný mód. Vychutnajte si vašich obľúbených hudobných interpretov s týmto moderným a vo všetkých ohľadoch výborným Soundbarom. 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
4 h Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
4 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze připojit bezdrátově k tv LG 55LB650V ?

Dobrý den. Vámi přiložený manuál je více méně k ničemu neboť je k jinému přístroji. Tak si to můžete opravit, další věc...nemá být manuál v češtině, když už ho nedodáte v papírové formě, neboť v mém balení nebyl, tak alespoň elektronická podoba by byla postačující, ale znovu zůraznuji na správný výrobek.

Diskusia a poradňa k LG SJ7
Príslušenstvo pre LG SJ7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SJ7.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií