AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LG TONE Platinum

Zobraziť katalóg
LG TONE Platinum
Headset s bluetooth, aptX HDcodec, bezstratový prenos 24-bit audio
Kód:  RL121b2c Životnosť 12 mesiacov Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG TONE Platinum Predaj skončil

LG TONE Platinum

Najnovšie bluetooth slúchadlá LG Platinum z oceňovaného radu TONE s konštrukciou okolo krku prichádzajú s množstvom inovácií. Spoločnosť LG pri ich vývoji opäť spolupracovala s popredným výrobcom v oblasti Hi-Fi Harman/Kardon. Tešiť sa tak môžete na špičkovú kvalitu zvuku, mikrofón s potlačením okolitého zvuku a ľahkým telom z hliníka s luxusným dizajnom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko nadčasový a elegantný dizajn
  • Špičková kvalita zvuku vďaka aptX HD kodeku
  • Kvalita zvuku potvrdená certifikáciou Harman / Kardon
  • Špunty využívajú ukotvenie do konštrukcie slúchadiel
  • Integrovaný mikrofón s potlačením okolitého zvuku na telefonovanie

Spojenie elegancie a kvality zvuku

LG TONE Platinum sú novo vybavené pokročilým aptX HD kodekom pre najvyššiu kvalitu zvuku. K perfektnému zvuku však nesmie chýbať ani maximálny používateľský komfort. Toho sa dosiahlo pomocou nadčasového dizajnu s hliníkovým telom na uloženie okolo krku a tlačidlami po oboch stranách. Chaotická spleť tlačidiel tak bola nahradená eleganciou a jednoduchosťou. Samonavíjací mechanizmus slúži na jednoduché uskladnenie slúchadiel. Novinkou je tiež zabudovaný mikrofón s aktívnym potlačením okolitého zvuku, slúchadlá sa teda hodia aj ako bezdrôtové handsfree.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG TONE Platinum . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG TON Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG TON Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG TONE Platinum.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií