AlzaBoxy Q1 Aplikace

LG V10 Black

Zobraziť katalóg
LG V10 Black
4,8 29 hodnotení
Mobilný telefón 5,7" IPS 2560x1440 + 0,2" druhý displej, procesor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, RAM 4GB, interná pamäť 32GB, MicroSDXC až 128GB, fotoaparát zadný 16Mpix LED blesk + predný duálny 5Mpix, A- GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.1, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, batéria 3000mAh, Android 5.1
Kód:  RL295a2c Produktové číslo:  LGH960A.ACZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG V10 Black

Vlastnosti telefónu

159,6 mm

Vypnuté
LG V10

79,3 mm

Vypnuté
LG V10

8,6 mm

Hmotnosť telefónu: 192 g

Úhlopříčka displeje

5,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano

typ SIM karty

Rozměry

159,6 × 79,3 × 8,6 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot pre pamäťové karty

Váha

192 g

hmotnosť telefónu

Vypnuté
Druhá obrazovka

Druhá obrazovka

Či už je hlavná obrazovka zapnutá alebo vypnutá, druhá obrazovka je vám neustále k dispozícii. Keď je hlavná obrazovka vypnutá, slúži vám druhá obrazovka 24 hodín denne.

Vypnuté
Identifikace otiskem prstu

Identifikácia odtlačkom prsta

Za účelom ochrany dôležitých informácií a súkromia môžete použiť odtlačok svojho prsta ako heslo na odomykanie telefónu, prístup k súborom a autorizáciu platieb.

LG V10 hrá prémiovú ligu

Prémiový smartfón s prirodzeným dizajnom, ktorého zadný kryt je vyšperkovaný materiálom Dura Skin. Integrovaný rám Dura Guard z lesklej chirurgickej ocele 316L, ktorá sa už roky bežne používa vo výrobe luxusných hodiniek, má jedinečný vzhľad a zvýšenú ochranu proti nárazom i prasknutiu. Úžasné, realistické zábery a bohaté autentické farby, ktoré zobrazuje displej IPS Quantum, podčiarkujú exkluzívne vyhotovenie tohto majstrovského diela. LG V10 prináša doteraz nepoznané skúsenosti a vizuálne potešenie.

Druhá obrazovka je vychytávka

Dominantou LG V10 je 5,7-palcový IPS Quantum displej, hlavným lákadlom je však druhý displej, tzv. Ticker. Je umiestnený nad hlavným displejom a na hlavnom displeji je úplne nezávislý. Má uhlopriečku 0,2" a zobrazuje stavové informácie, notifikácie a ďalšie potrebné informácie, zatiaľ čo na hlavnom displeji sa pozeráte na video alebo hráte hry. Po odomknutí telefónu sa na ňom zobrazia ikonky vybraných aplikácií a umožňujú tak jednoduché prepínanie medzi aplikáciami a rýchlejší multitasking. Výhodou tohto riešenia je nižšia energetická náročnosť, pretože získate množstvo informácií bez nutnosti zapínať hlavný displej.

Dva predné fotoaparáty

Ako začnete fotiť selfie, vyberte si pomocou dvojice predných fotoaparátov, či chcete použiť normálny, alebo široký uhol záberu. Širokouhlý (120°) objektív zachytí celé pozadie a všetkých vašich priateľov. Teraz môžete v preslávených turistických destináciách zhotovovať selfie s úchvatným pozadím alebo jednoducho so skupinou priateľov. Pri štandardnom 80° uhle záberu získate krásne detailné selfie bez nutnosti orezania. Vďaka tejto jedinečnej funkcii modelu LG V10 vyťažíte zo svojich selfie to najlepšie, bez toho aby pri snímkach dochádzalo ku skresleniu alebo strate kvality.


Vypnuté
Snadný střih videa

Špeciálny režim na strih videa

Môžete ľahko nakrúcať videoklipy v dĺžke troch sekúnd až jednej minúty a spojiť ich do jedného prirodzene plynúceho videa. S modelom LG V10 je filmová tvorba jednoduchšia.


Zvuk s prevodníkom 32-bit HiFi DAC

Teraz môžete na svojom smartfóne počúvať hudbu v pôvodnej kvalite Hi-Fi zvuku. Okrem podpory zvukových formátov vysokej kvality, ako sú FLAC, WAV a ďalšie, dokáže LG V10 pomocou technológie prevzorkovanie (upsampling) obnoviť poškodené MP3 súbory a reprodukovať ostrý, čistý zvuk každého hudobného nástroja.

Vypnuté
Poctivý zvuk

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
6 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

příliš vysoká cena za bazar. kousek a 1roční záruku

Dobrý den, chtěl bych se informovat k produktu pojištění proti odcizení a krádeži. Mám zájem o telefon LG V10 a k němu toto pojištění. Zajímalo by mě, když mi například telefon spadne a praskne displej, jestli budete provádět opravu, nebo výměnu telefonu? V případě výměny produktu, proběhne výměna ihned/na počkání, nebo to bude procházet nějakým procesem a na telefon budu nějakou dobu čekat? Děkuji za odpověď, Čemrák

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda-li je možné samostatně koupit zadní kryt (myslím ten originální gumový)? Odlupuje se mi totiž a rád bych si pořídil nový. Děkuji a přeji hezký den :)

Je na telefonu znatelné nějaké opotřebení? Škrábance, odřeniny apod.? V dodávaném obsahu balení nejsou psaná sluchátka, znamená to že není kompletní originální balení?

Dobrý den, jak je to s aktualizací OS? Android 6.0 bude/je?

Vážení, umí LG V10 synchronizovat MS Outlook-KONTAKTY i s poznámkou?Samsung má app Smart-Switch a ta to umí.U LG jsem nic podobného nenašel.Děkuji. VL.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli V10 má stejné HW parametry jako LG 4 (LTE, infraport, OTG, ...).

Z odpovědi jsem nepochopil, zda si s telefonem hrají zákazníci nebo je jen vypnutý někde za sklem. Děkuji. ---------- Původní zpráva ---------- Od: [email protected] Komu: [email protected] Datum: 19. 1. 2016 21:21:07 Předmět: Technické dotazy " Alza.cz Dobrý den, děkujeme za váš email. Znamená to že je produkt vystaven na našem showroomu, nicméně se jedná o produkt který není v normálním oběhu takže jej není možné nevědomky zakoupit. V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.   Miroslav Kalista - Alza.cz Obchodní podpora Tel: +420 225 340 111 https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a>' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt(<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a></a> Otázka Dobrý den, chtěl bych vědět co znamená jedenkrát vystaveno. znamená to, že byl telefon rozbalen a ukázán. A nebo byl telefon v provozu pro zakazníky obcodu? Díky za odpověd. https://www.alza.cz/lg-v10-black-d3855934.htm? kampan=heureka.cz_alza_mobilni-telefony_novinky_cpc&utm_source=heureka&utm_ medium=product&utm_campaign=heureka.cz_alza_mobilni-telefony_novinky_cpc# recenze   Ohodnoťte práci operátora (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4837747-1.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4837747-2.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4837747-3.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4837747-4.htm)  (https://www.alza.cz/hodnoceni-odpovedi/4837747-5.htm) Dotaz CCT1951738      Mapa Kde nás najdete? 60 výdejních míst v ČR(https://www.alza.cz/article/2711.htm) Tel Potřebujete poradit? 225 340 111(<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> FAQ Hledáte odpověď? FAQ(https://www.alza.cz/article/527.htm) & Kontaktní formulář (<a href='https://www.alza.cz/kontakt)' target='_blank'>https://www.alza.cz/kontakt)</a> " Konzole Mail ID: 66749174

Diskusia a poradňa k LG V10 Black
Príslušenstvo pre LG V10 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG V10 Black . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG V10 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG V10 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG V10 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií