Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG VSR66000OB

Zobraziť katalóg
LG VSR66000OB
4,3 3 hodnotení
Robotický vysávač kapacita zásobníka 0,6 l, filter EPA 11, Smart Inverter motor (10 rokov záruka), menu v českom jazyku, LED, batéria Li-PB 14,4 V, doba nabíjania 180 minút, hlučnosť 60 dB, automatické nabíjanie a dokovanie, diaľkové ovládanie, farba čierna
Kód:  ELG101d Produktové číslo:  VSR66000OB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG VSR66000OB

Kúpte si inteligentný, vysoko účinný robotický vysávač LG a uľahčite si s ním nepopulárne upratovanie domácnosti na maximum. Jeho šikovný invertorový motor so zárukou na 10 rokov ponúka mimoriadny výkon pri zachovaní malých rozmerov. S vylepšenou navigáciou robot rovnomerne vysaje každý kúsok podlahy a to v rekordnom čase. Ultrazvukové senzory spoľahlivo rozpoznávajú prekážky a minimalizujú zrážky. Vysávač pomocou funkcie mapovanie zistí svoju polohu aj potom, čo ste ho zdvihli a premiestnili inam. Dostanete k nemu tiež kefu na koberce a oceníte možnosť diaľkového ovládania. A jeden vtipný bonus navyše - hovorí česky.

Exkluzívny robotický vysávač LG

  • Plne automatický systém
  • Pamäť poslednej pozície upratovania
  • Vysoko kvalitná Li-Ion batéria
  • Automatické nabíjanie a dokovanie
  • Vylepšená navigácia a minimalizácia nárazov
  • Smart Inverter Motor s 10-ročnou zárukou
  • Režim upratovania My Space - určenie cez diaľkový ovládač
  • Schopnosť "Učenie sa" ukladá do pamäte miesta prekážok
  • Hlasová signalizácia v češtine
  • Max. výška koberca 1,5 cm
  • Funkcia Power Saving
  • Účinný filter EPA 11

Príslušenstvo naviac

  • Nabíjacia základňa
  • Kefa na koberec
  • Čistiaci nástroj
  • Užívateľský manuál v češtine

Rôzne systémy upratovania pre dokonalé výsledky

Hom-Bot kombinuje 5 režimov pohybu pre maximálne úspešné upratovanie. Hlavným módom je Zig Zag, pri ktorom sa vysávač pohybuje tam a späť, kým nenarazí na prekážku. Tento režim je vhodný pre veľké plochy s minimom prekážok a jedná sa o najčastejšie používaný automatický režim. Ďalej robot ponúkne špeciálne módy My Space, Turbo, Smart Turbo a Repeat.

Smart Exit si poradí s každou prekážkou

Vysávač vyniká prepracovaným systémom pre inteligentné zdolávanie prekážok. Ten ho dokáže uvoľniť z uviaznutia napríklad na okraji koberca alebo pri nabehnutí na kábel. Hom-Bot nezarazí ani oblá prekážka - automatický systém vysávania ho spolu s detektormi vedie cez prekážku bez zastavenia. Vysávač bez problémov rozozná aj rámy okien a presklených dverí, vďaka čomu opäť neuviazne. Naopak pri uviaznutí v úzkom priestore vykonáva Hom-Bot po určitej dobe pohyby potrebné k vyjdeniu. S funkciou mapovanie navyše vysávač pokračuje v čistení bez zbytočného opakovania aj potom, čo ste ho ručne premiestnili.

Jednoduchšia údržba

Zásobník na prach vysávača LG je vyberateľný zhora. Používa sa jednoduchšie ako zásuvný typ, ktorý by ste našli u bežných robotických vysávačov. Zabudnite na zbytkový prach okolo nádobky a na nepríjemné odlietavanie prachu pri jej vyprázdňovaní. Nádobka má tentoraz väčšiu kapacitu až 0,6 litrov a pojme tak viac prachu. Čistiaci štetček je uložený priamo na zásobníku, kde ho budete mať vždy po ruke a nemusíte spomínať, kam ste ho naposledy odložili.

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,9 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude v akci i LG VR9627PG? Tento lg66000ob nemá žádnou možnost časování.Špatně vysává koberce,bláznivá,nepřesná orientace v prostoru díky jen jediné kameře.Baterie vydrží půl roku až rok,potom musíte koupit za 2000kč novou,záruka na baterii je jen půl roku...Ale co se dá čekat od výrobku z roku 2013.Raději koupit výrobek 2017-2018,kde už je to zase lepší a lepší ve všem.....Já koupil nedávno za 8999 kč LG66000OB...vyhozené peníze.... LG VR9627PG by na tom měl být výrazně lépe,cena 16990kč je stejná i v jiných obchodech,bude tedy v akci? Děkuji

Dobrý den, jak je to s tím časovačem u tohoto vysavače LG VSR66000OB? V jedné odpovědi píšete, že jej má, v druhé zas že nemá. Je to pro mě zásadní informace.

Dobrý den, chci se zeptat. Je s tímto modelem dodáváno dálkové ovládání? Na dokovaci stanici je pro něj úložné místo včetně obrázku, nicméně v balení není. Jsem trochu zmaten.

Dobrý deň, mam záujem o tento vysávač, no nie som si však isty ci naozaj dokážem plánovať vysávanie, napr kazdy den od 8.hod. ráno. V manuály to nie je nikde spomenuté. Len tu v diskusií. Pre mna je to zásadná vlastnost. Môžte to teda záväzné potvrdiť /vyvrátiť aby sme presli zbytočným reklamáciam? Laco

Dobrý den, je možnost nastavení např. na každý den vysávání od 14:00 - 15:00? Jestli má nějaký časovač. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, zvládne tento robot vysávat více místností v rodinném domě. Např. 3 dětské pokoje a chodbu. Přejede sám z místnosti do místnosti? Máme všude vinil a přechodové lišty. Děkuji

Diskusia a poradňa k LG VSR66000OB
Príslušenstvo pre LG VSR66000OB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VSR66000OB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VSR66000OB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VSR66000OB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG VSR66000OB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií