Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LG VSR86040PG

Zobraziť katalóg
LG VSR86040PG
4,8 4 hodnotení
Robotický vysávač kapacita zásobníka 0,6 l, filter EPA 11, Smart Inverter motor (10 rokov záruka), menu v českom jazyku, LED, batéria Li-PB 14,4 V, doba nabíjania 180 minút, hlučnosť 60 dB, diaľkové ovládanie, odložený štart, farba zlatá
Kód:  ELG101b Produktové číslo:  VSR86040PG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG VSR86040PG

Kúpte si inteligentný, vysoko účinný robotický vysávač LG a uľahčite si s ním nepopulárne upratovanie domácnosti na maximum. Jeho šikovný invertorový motor so zárukou na 10 rokov ponúka mimoriadny výkon pri zachovaní malých rozmerov. S vylepšenou navigáciou robot rovnomerne vysaje každý kúsok podlahy a to v rekordnom čase. Ultrazvukové senzory spoľahlivo rozpoznávajú prekážky a minimalizujú zrážky. Vysávač pomocou funkcie mapovania zistí svoju polohu aj potom, čo ste ho zdvihli a premiestnili inam. Dostanete k nemu tiež kefu na zvieracie chlpy a oceníte možnosť odloženého štartu. A jeden vtipný bonus navyše - hovorí česky.

Exkluzívny robotický vysávač LG

  • Plne automatický systém
  • Pamäť poslednej pozície upratovania
  • Vysoko kvalitná Li-Ion batéria
  • Vylepšená navigácia a minimalizácia nárazov
  • Smart Inverter Motor s 10-ročnou zárukou
  • Režim upratovania My Space - určenia cez diaľkový ovládač
  • Schopnosť "Učenia sa" ukladá do pamäte miesta prekážok
  • Hlasová signalizácia v češtine
  • Max. výška koberca 1,5 cm
  • Funkcia Power Saving
  • Účinný filter HEPA 11

Príslušenstvo navyše

  • Nabíjacia základňa
  • Kefa na zvieracie chlpy
  • Kefa na koberce
  • Čistiaci nástroj
  • Používateľský manuál v češtine

Rôzne systémy upratovania pre dokonalé výsledky

Hom-Bot kombinuje 3 režimy pohybu na úspešné upratovanie. Prvým režimom je Špirála, kedy sa vysávač pohybuje po dráhe širokej špirály. Účelom je bodové čistenie a priemer vonkajšieho kruhu dosahuje 1,5 m. Ďalším režimom je ZigZag, pri ktorom sa Hom-Bot pohybuje tam a späť, kým nenarazí na prekážku. Tento režim je vhodný pre veľké plochy s minimom prekážok a ide o najčastejšie používaný automatický režim. Posledným je Cell by Cell, čo je pokročilejšia navigácia využívajúca režim ZigZag v jednotlivých oblastiach. Skvelá voľba pre zložité plochy s prekážkami. Navyše robot ponúkne režimy My Space, Turbo, Smart Turbo a Repeat.

Smart Exit si poradí s každou prekážkou

Vysávač vyniká prepracovaným systémom na inteligentné zdolávanie prekážok. Ten ho dokáže uvoľniť z uviaznutia napríklad na okraji koberca alebo pri nabehnutí na kábel. Hom-Bot nezarazí ani oblá prekážka - automatický systém vysávania ho spolu s detektormi vedie cez prekážku bez zastavenia. Vysávač bez problémov rozozná aj rámy okien a presklených dverí, vďaka čomu opäť neuviazne. Naopak pri uviaznutí v úzkom priestore vykonáva Hom-Bot po určitej dobe pohyby potrebné na vyjdenie. Spodná OFZ kamera v podobe optického snímača pomocou skenovania podlahy meria vzdialenosť a rozpoznáva ako prekážky, tak malé zmeny v profile podlahy. S funkciou mapovanie navyše vysávač pokračuje v čistení bez zbytočného opakovania aj potom, čo ste ho ručne premiestnili. 

Jednoduchšia údržba

Zásobník na prach vysávača LG je vyberateľný zhora. Používa sa jednoduchšie ako zásuvný typ, ktorý by ste našli pri bežných robotických vysávačoch. Zabudnite na zbytkový prach okolo nádobky a na nepríjemné odlietavanie prachu pri jej vyprázdňovaní. Nádobka má tentoraz väčšiu kapacitu až 0,6 litrov a pojme tak viac prachu. Čistiaci štetček je uložený priamo na zásobníku, kde ho budete mať vždy po ruke a nemusíte spomínať, kam ste ho naposledy odložili.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
15 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
8,9 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8,9 cm Hotovo!
Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

lze ovládat tento robotický vysavač přes Google Assistenta (dle LG Smart Things by mělo) nebo jestli mi doporučíte jiný produkt který lze. Děkuji

Pisete v popise ze zaruka 10rokov a nasledne potom dole ze zaruka 24mesiacov tak ako to je?

Diskusia a poradňa k LG VSR86040PG
Príslušenstvo pre LG VSR86040PG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VSR86040PG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VSR86040PG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VSR86040PG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG VSR86040PG.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií