PET Aplikace

LIEBHERR GNP 3755

Zobraziť katalóg
LIEBHERR GNP 3755 + 3 roky servisu zdarma
5 1 hodnotení
Zásuvková mraznička energetická trieda A+++, objem 230 l, ročná spotreba energie 155 kWh/annum, klimatická trieda SN-T, hlučnosť 38 dB, no frost, displej a rýchle zmrazovanie, šírka 60 cm, výška 165 cm, hĺbka 66,5 cm
Kód:  FAG010t Produktové číslo:  999108651 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR GNP 3755

Máte početnú rodinu alebo len hľadáte mrazničku, ktorá má viac vnútornej kapacity na skladovanie potravín, je hospodárna a energeticky účinná? Potom ste trafili do čierneho. Mraznička Liebherr LIEBHERR GNP 3755 nastavuje vďaka tichej prevádzke, výnimočnému dizajnu a inovatívnym funkciám nové meradlá v oblasti mrazenia. Presné nastavenie teploty a informácie o dianí vo vnútri prináša vysoko kontrastný dotykový displej o veľkosti 2,4'' , ktorý je integrovaný za dverami.

Kľúčové vlastnosti

  • Skriňová mraznička s objemom 230 litrov
  • Dotykový TFT farebný displej s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Perfektná funkcia NoFrost
  • Boxy na kolieskových pojazdoch statických lyžín
  • Osvetlenie energeticky efektívnymi LED diódami
  • Spodný box ideálny pre skladovanie zmrzliny, byliniek a iných drobných potravín
  • Sedem zásuviek pre uskladnenie potravín

Funkcia NoFrost

Mraziaci výkon v profesionálnej kvalite? Prečo nie. Funkcia NoFrost ponúka dlhodobé zachovanie nutričných hodnôt potravín pomocou veľmi rýchleho zmrazenia až na -32 °C. Pomocou cirkulácie ľadového vzduchu je z uložených potravín odoberané teplo a vzdušná vlhkosť je odvádzaná mimo úložný priestor mrazničky. Uložené potraviny tak zostávajú bez námrazy. Návrat z mrazivej teploty -32 °C je kontrolovaný na základe množstva alebo času. Nielen, že budú vaše potraviny čerstvé, ale zároveň ušetríte veľa energie.

Hygienické uloženie potravín

Otvárajte dvere mrazničky bez pozvoľného znehodnocovania tesnenia. Poslúži k tomu praktické patentované madlá vybavené mechanizmom pre jemné odlúčenie tesnenia dverí od telesa prístroja. Tesnenie na dverách mrazničky disponuje špeciálnymi antibakteriálnymi vlastnosťami, ktoré zabraňujú usadzovaniu nežiaducich mikroorganizmov a prispievajú k hygienickému uloženiu potravín. Či už ide o výmenu, čistenie, či jeho nasadzovaní pri prípadnom poškodení je na vnútornej strane dverí k dispozícii drážka, ktorá uľahčuje údržbu tesnenia.

Dobre prístupné a viditeľné

Do spodnej časti interiéru mrazničky sú integrované energeticky efektívne LED diódy, ktoré sú výkonné a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Pri otvorení dverí vždy jasne znázorní obsah zásuviek. Aj keď sú zásuvky plne naplnené a zaťažené, budete mať prístup k nim bez akéhokoľvek úsilia. Boxy mrazničky sa pohybujú na kolieskových pojazdoch statických lyžín. V prípade, že potrebujete prispôsobiť miesto pri ukladaní objemných potravín (napríklad niekoľkoposchodového torty) poslúži vám k tomu variabilné priestorové riešenie VarioSpace. Výhodou je tiež signalizačná LED dióda indikátora prevádzkového stavu. V prípade poruchy svieti svetlo červeno a spustí sa zvukový signál, modré svetlo znamená, že prístroj pracuje tak ako má.

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Vlastnosti mrazničky
Displej Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
Displej Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR GNP 3755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR GNP 3755.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií