Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LIEBHERR GT 4232

Zobraziť katalóg
LIEBHERR GT 4232 + 3 roky servisu zdarma
Truhlicová mraznička energetická trieda A++, objem 380 l, ročná spotreba energie 247 kWh/annum, klimatická trieda SN-T, hlučnosť 40 dB, no frost a rýchle zmrazovanie, šírka 129.4 cm, výška 91.5 cm, hĺbka 76 cm
Kód:  LBH014 Produktové číslo:  998512551

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR GT 4232

S pultovou mrazničkou GT 4232 energetickej triedy A++ nielen ušetríte, ale tiež oceníte jej nízku prevádzkovú hlučnosť 40 dB, vďaka ktorej vás doma nebude nijako rušiť. Nemusíte sa obávať ani výpadku prúdu, mraznička totiž vaše potraviny uchová v bezpečnej teplote ďalších 64 hodín. O prípadnej poruche vás navyše informuje optický signál. Nemecký výrobca Liebherr si zakladá na špičkovej kvalite vyhotovenia a svoje produkty inovuje množstvom špeciálnych technológií. Medzi ne patrí napríklad Smart Frost a Stop Frost na minimálnu tvorbu námrazy či Super Frost na zmrazenie v rekordnom čase. Úložný priestor s kapacitou 380 litrov pojme skutočne veľké množstvo potravín a na drobnejšie kusy využijete 2 praktické závesné koše. 

Moderná truhlicová mraznička Liebherr

  • Úsporná energetická trieda A++
  • Veko s ergonomickým madlom na pohodlné otváranie
  • Časom riadená funkcia Super Frost na rýchle zmrazenie
  • Stop Frost zabraňuje podtlaku a uľahčuje zdvíhanie veka
  • Technológia Smart Frost na menšie tvorbu námrazy
  • Intuitívne elektronické ovládanie
  • Optický varovný signál pri poruche
  • Objem vnútorného priestoru: 380 l
  • Skladovacia doba v prípade poruchy: 64 h
  • Rozmery (V x Š x H): 91,7 × 128,5 × 75,8 cm
  • Závesné koše: 2 (maximálny počet 10)

Zabudnite na neustále odmrazovanie

Liebherr vyvinul inovatívnu technológiu Smart Frost, s ktorou sa radikálne znižuje tvorba námrazy vo vnútornom priestore mrazničky aj na samotných potravinách. Hladké vnútorné steny mrazničky jednoducho vyčistíte a poteší vás minimálna potreba odmrazovanie. Oproti No Frost prináša technológia výhody, akými sú napríklad vyššia energetická efektivita alebo menšie nároky na priestor (spotrebiče majú rovnaké rozmery, ale ponúknu vám väčší úžitkový priestor).

GT 4232 vyniká ešte raz technológiou predchádzajúcej námraze a tou je Stop Frost, ktorá zachytáva a odstraňuje vlhkosť prinášanú vzduchom. Akonáhle je totiž truhlicová mraznička otvorená, môže dovnútra ľahko vniknúť teplý vzduch. Systém Stop Frost tiež zabraňuje vzniku podtlaku vnútri prístroja po zatvorení veka. Vďaka tomu môžete veko mrazničky znovu otvoriť prakticky ihneď a to bez zbytočnej námahy.

Rýchle a účinné zmrazenie

Mraznička disponuje automatikou Super Frost na energeticky úsporné zmrazovanie, ktoré predovšetkým vďaka špeciálnemu postupu zachová maximum nutričných látok v uložených potravinách. Po vložení potravín je z nich pri teplote -32° C rýchlo odobraté teplo, čím sa prudko zníži ich teplota a výrazne obmedzí vnútorný kryštalizačný efekt vody. Po dokončení procesu zmrazenia, prípadne po 65 hodinách prevádzky, sa funkcia Super Frost automaticky vypne.

Spoliehajte sa na robustnú konštrukciu

Pre tú najvyššiu trvalú odolnosť sú skrine mraziacich truhiel vyrábané len z jedného kusu. Horné časti veka sú konštruované pomocou technológie hlbokoťažného kovu, teda taktiež z jedného kusa a bez plastového orámovania. Vďaka tomu na nich nenájdete žiadne nežiadúce škáry a spoje, ktoré sú nepraktické na udržanie hygieny. Všetky kovové diely majú navyše povrch ošetrený práškovou farbou na zvýšenie odolnosti a zabránenie korózie.

 

Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Typ
Truhlicová Hotovo!
Výška
91,5 cm Hotovo!
Šírka
129,4 cm Hotovo!

Typ mrazničky

Typ
Truhlicová Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery mrazničky

Výška
91,5 cm Hotovo!
Šírka
129,4 cm Hotovo!
Hĺbka
76 cm Hotovo!
Hmotnosť
54 kg Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR GT 4232 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR GT 4232.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií