PET PET

LIEBHERR ICBS 3224

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICBS 3224 + 3 roky servisu zdarma po registrácii
Vstavaná chladnička s mrazničkou dole, energetická trieda A++, klimatická trieda SN-ST, objem chladničky 204 l, objem mrazničky 57 l, smer otvárania: doprava, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 2, počet chladiacich okruhov 2, biela farba, funkcie: LED osvetlenie, 177.2×56×55 cm (V׊×H)
Kód:  LBH149 Produktové číslo:  ICBS 3224

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR ICBS 3224

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBS 3224 s úžitkovým objemom 261 l je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. Chladnička je vybavená špičkovými technológiami a funkciami, ktoré vám dokonale uľahčia skladovanie potravín. Jednou z nich je systém PowerCooling, ktorý zaisťuje rýchle ochladenie práve uložených potravín a rovnomernú teplotu udržiavanú vo vnútri celého priestoru chladničky. Ovládací systém je opatrený digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne zobrazuje informácie o zvolených nastaveniach. Aby sa predišlo nechcenému vypnutiu či prestavovaniu funkcií spotrebiča, disponuje chladnička takisto detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky LIEBHERR ICBS 3224

  • Vstavaná chladnička s úžitkovým objemom 261 l
  • Systém PowerCooling umožňujúci rýchle ochladenie vložených potravín
  • Ovládací systém s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Detská poistka zamedzujúca nechcenému vypnutiu chladničky
  • Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBS 3224 s 5 úložnými plochami
  • Box na fľaše aj veľká vekom opatrená zásuvka na ľad
  • Zásuvka BioFresh uchovávajúca potraviny dlhšie čerstvé
  • Police vyrobené z vysoko odolného bezpečnostného skla
  • S možnosťou samostatnej regulácie chladiacej a mraziacej časti
  • Praktická mraziaca časť s objemom 57 l
  • S 2 extra vysokými vyberateľnými úložnými boxmi
  • Technológia SmartFrost znižujúca tvorbu námrazy
  • Technológia SuperFrost a Super Cool zaisťujúca rýchle zmrazenie a schladenie nových potravín
  • Perfektné osvetlenie interiéru
  • Výškovo nastaviteľné predné podpery
  • Farebné vyhotovenie: biele

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 má samostatnú reguláciu chladiacej a mraziacej časti

Vďaka technológii DuoCooling, 2-okruhovému chladeniu, máte možnosť samostatnej regulácie chladničky aj mrazničky. Môžete tak v prípade potreby nechať zapnutú len mraziacu časť, v ktorej sú uschované potraviny na dlhodobé uskladnenie a chladiacu vypnúť či obrátene. Medzi chladiacou a mraziacou časťou nedochádza k žiadnej cirkulačnej výmene vzduchu. Tým je takisto zabránené vzájomnému prenosu pachov, nežiaducemu teplotnému vlneniu a vysúšaniu uskladnených potravín v chladničke.

Dokonalé vnútorné usporiadanie

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 disponuje 5 úložnými plochami vo svojej chladiacej časti a tiež praktickými priehradkami vo dverách. Na uskladnenie nápojov je vybavená boxom na fľaše a nechýba ani praktický BioFresh box na ovocie, zeleninu, ryby, mäso aj mliečne výrobky, ktorý skladuje potraviny pri teplote nad 0 °C a ideálnej vlhkosti vzduchu, vďaka čomu vydržia dlhšie čerstvé. Celkový dojem špičkového vyhotovenia chladničky zvyšuje výbava interiéru GlassLine z bezpečnostného skla. Elegantné úložné sklenené plochy sú vysoko odolné rozbitiu aj poškrabaniu a navyše sa veľmi ľahko čistia. K elegantnému dizajnu prispievajú tiež ochranné nerezové lišty.

Mraznička s extra vysokými úložnými boxmi

Spodná časť chladničky LIEBHERR ICBS 3224 disponuje mraziacou časťou s objemom 57 l. Celkom dve zásuvky sa postarajú o uchovávanie zmrazených potravín. Extra vysoké vyberateľné úložné boxy sú pritom navzájom kompaktné a dokonale uzavreté. Priehľadné čelá boxov zaisťujú perfektný prehľad o uložených potravinách. Mraznička, ktorá zvládne zmraziť až 10 kg potravín za 24 hodín, sa o potraviny postará aj v prípade výpadku elektrického prúdu, a to na dobu 22 hodín.

Zásuvka na ľad

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBS 3224 disponuje praktickou zásuvkou na ľad s viečkom. Vďaka tomu sa ľahšie plní a vy sa ani nemusíte báť, že by voda z nej vytiekla.

FrostSafe

Boxy v mraziacej časti chladničky LIEBHERR ICBS 3224 sú uzavreté a kompaktné. Pri otvorení dverí mrazničky a vysunutí boxu preto chlad tak rýchlo neuniká. Vďaka priehľadným čelám navyše máte dokonalých prehľad o potravinách vnútri boxov.

BioFresh

Táto zásuvka v chladničke LIEBHERR ICBS 3224 má teplotu nad 0 °C a disponuje ideálnou vlhkosťou na uloženie ovocia, zeleniny, mäsa, rýb či mliečnych výrobkov.

Praktické výsuvy

Aby sa vám s boxmi v chladničke LIEBHERR dobre pracovalo, možno ich ľahko vytiahnuť na teleskopických výsuvoch.

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 disponuje technológiou SuperFrost aj SmartFrost

Mraznička je vybavená technológiou SmartFrost, vďaka ktorej sa radikálne zníži tvorba námrazy v interiéri aj na samotných potravinách, čím sa minimalizuje potreba odmrazovania. Technológia SuperFrost naproti tomu zaistí rýchlejšie odnímanie tepla, aby mohli byť čerstvo uložené potraviny rýchlejšie zmrazené. Návrat z teploty -32 °C k pôvodne zvolenej teplote je kontrolovaný na základe množstva potravín či času, ktorý je maximálne 65 hodín. Obdobnou funkciou disponuje rovnako chladiaca časť, kedy pri použití SuperCool dôjde k plynulému zníženiu teploty na 2 °C, a to až na dobu 12 hodín, čo je ideálne na rýchle schladenie novo vložených potravín.

Úsporné LED osvetlenie

LED je veľmi účinné, úsporné a bezúdržbové osvetlenie s dlhou životnosťou. Benefitom LED žiaroviek je nízka úroveň vyžarovania tepla, takže uložené potraviny budú stále v najlepšej kondícii.

Detská poistka

Poistka chladničky LIEBHERR ICBS 3224 bráni nechcenému vypnutiu prístroja napríklad dieťaťom či vaším nedopatrením. Skutočnosť, že je poistka momentálne aktivovaná, vám ukazuje symbol MagicEye.

Regulácia vlhkosti

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 disponuje posuvným regulátorom vzdušnej vlhkosti, ktorý vám príde vhod pri nastavení optimálnej úrovne vlhkosti napr. v úložných boxoch BioFresh a BioFresh-Plus.

Deliteľný regál

Všetky regály z bezpečnostného skla môžu byť flexibilne nastavené podľa vašej potreby. Jednu polovicu regálu totiž môžete zasunúť pod druhú, a tým vám vznikne priestor na uloženie fliaš a väčších potravín.

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 s možnosťou zmeny otvárania dverí

Vstavanú chladničku LIEBHERR ICBS je možné optimálne vyrovnať nastavením výškovo nastaviteľných predných podpier. Tým sa zaručí perfektnú stabilita aj technická funkčnosť. Chladnička disponuje rovnako možnosťou zmeny otvárania dverí, ktorá napomôže k dokonalej priestorovej integrácii a súladu s interiérom kuchyne. Precízne nasvetlenie interiéru chladničky zaistí LED osvetlenie, ktoré je nielen bezúdržbové, ale aj energeticky úsporné. LIEBHERR ICBS 3224 vás okrem vynikajúceho úžitkového objemu a perfektnej organizácie úložného priestoru poteší aj svojim veľmi tichým chodom.

DuoCooling

Chladnička LIEBHERR ICBS 3224 disponuje dvomi na sebe nezávislými okruhmi - jeden pre chladiacu časť a druhý pre mraziacu časť. Vďaka tomu nedochádza k miešaniu vzduchu z oboch okruhov.

Bezpečné uloženie vajec

Vo dverách chladničky LIEBHERR ICBS 3224 sa nachádza praktický regál slúžiaci na uloženie vajec. Celkom sa do neho zmestí 20 slepačích alebo 28 prepeličích vajec.

VarioSpace

Priehľadné šuplíky a boxy chladničky LIEBHERR ICBS 3224 sú koncipované veľmi prakticky. Šuplíky sú extra vysoké a vyberateľné. Vďaka tomu môžete vnútorný priestor prispôsobiť na mieru vašim potrebám a ukladaným potravinám.

Ovládací panel s dotykovým ovládaním

Tento elektronický systém disponuje digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne vám zobrazí informácie o nastavení chladničky.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
261 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-ST Hotovo!
Typ modelu
Vstavaný model Hotovo!
Farba
Žiadna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Žiadna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie, Nulový nábeh dverí Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
5ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
2ks Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
2 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
261 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
10 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Žiadna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177,2 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
61,8 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
LED osvetlenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí
Áno Hotovo!
Smer otvárania
Doprava Hotovo!
Nábeh dverí
Nie Hotovo!
Klimatická trieda
SN-ST Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky nad 177 cm
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICBS 3224 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICBS 3224.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií