Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LIEBHERR ICUNS 3324

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICUNS 3324 + 3 roky servisu zdarma
Vstavaná chladnička výška 177.2 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 194 l, objem mrazničky 62 l, mraznička dole, hlučnosť 37 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 5, počet priehradiek mrazničky 3, led osvetlenie, nofrost, super chladenie, super mrazenie a led osvetlenie, šírka 56 cm, hĺbka 55 cm, hmotnosť 60.1 kg, farba biela
Kód:  LBH151 Produktové číslo:  999161651

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR ICUNS 3324

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 s úžitkovým objemom 256 l je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. Chladnička je vybavená špičkovými technológiami a funkciami, ktoré vám dokonale uľahčia skladovanie potravín. Jednou z nich je systém PowerCooling, ktorý zaisťuje rýchle ochladenie práve uložených potravín a rovnomernú teplotu udržiavanú vo vnútri celého priestoru chladničky. V prípade, ak necháte otvorené dvere chladničky, upozorní vás dverová signalizácia pomocou vizuálneho aj zvukového signálu. Aby sa predišlo nechcenému vypnutiu či prestavovaniu funkcií spotrebiča, disponuje chladnička takisto detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky LIEBHERR ICUNS 3324

  • Vstavaná chladnička s úžitkovým objemom 256 l
  • Systém PowerCooling zaisťujúci rýchle schladenie vložených potravín
  • Ovládací systém s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Alarm dverí upozorňujúci na ponechanie otvorených dverí
  • Detská poistka zamedzujúca nechcenému vypnutiu chladničky
  • Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 s 5 úložnými plochami
  • Box na fľaše aj praktický box na ovocie a zeleninu
  • Police vyrobené z vysoko odolného bezpečnostného skla
  • Praktická mraziaca časť s objemom 62 l
  • S 3 extra vysokými vyberateľnými úložnými boxmi
  • Technológia NoFrost pre uchovanie potravín aj interiéru bez námrazy
  • Technológia SuperFrost zaisťujúca rýchle zmrazenie nových potravín
  • S veľkou vekom opatrenou zásuvkou na ľad
  • Perfektné osvetlenie interiéru
  • Farebné vyhotovenie: biele

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 disponuje technológiou SuperFrost aj NoFrost

Mraznička je vybavená technológiou NoFrost, kedy je z uložených potravín odoberané teplo pomocou cirkulácie ľadového vzduchu a vzdušná vlhkosť je odvádzaná mimo úložného priestoru mrazničky. Potraviny aj interiér tak zostávajú vždy bez námrazy, čím odpadne nutnosť odmrazovania. Technológia SuperFrost naproti tomu zaistí rýchlejšie odnímanie tepla, aby mohli byť čerstvo uložené potraviny rýchlejšie zmrazené. Návrat z teploty -32 °C k pôvodne zvolenej teplote je kontrolovaný na základe množstva potravín či času, ktorý je maximálne 65 hodín. Potom je funkcia automaticky vypnutá.

Dokonalé vnútorné usporiadanie

Chladnička LIEBHERR disponuje 5 úložnými plochami vo svojej chladiacej časti a tiež praktickými priehradkami vo dverách. Na uskladnenie nápojov je vybavená boxom na fľaše a nechýba ani praktický box na ovocie a zeleninu s technológiou BioCool, ktorý umožňuje regulovať úroveň vlhkosti, aby potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Celkový dojem špičkového vyhotovenia chladničky zvyšuje výbava interiéru GlassLine z bezpečnostného skla. Elegantné úložné sklenené plochy sú vysoko odolné rozbitiu aj poškrabaniu a navyše sa veľmi ľahko čistia. K elegantnému dizajnu prispievajú tiež ochranné nerezové lišty.

Mraznička s extra vysokými úložnými boxmi

Spodná časť chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 disponuje mraziacou časťou s objemom 62 l. Celkom tri zásuvky sa postarajú o uchovávanie zmrazených potravín. Extra vysoké vyberateľné úložné boxy sú pritom navzájom kompaktné a dokonale uzavreté. Priehľadné čela boxov zaisťujú perfektný prehľad o uložených potravinách. Mraznička, ktorý zvládne zmraziť 4 kg potravín za 24 hodín, sa o potraviny postará aj v prípade výpadku elektrického prúdu, a to na dobu 15 hodín.

Zásuvka na ľad

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 disponuje praktickou zásuvkou na ľad s viečkom. Vďaka tomu sa ľahšie plní a vy sa ani nemusíte báť, že by voda z nej vytiekla.

FrostSafe

Boxy v mraziacej časti chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 sú uzavreté a kompaktné. Pri otvorení dverí mrazničky a vysunutí boxu preto chlad tak rýchlo neuniká. Vďaka priehľadným čelám navyše máte dokonalých prehľad o potravinách vnútri boxov.

BioCool

Ide o špeciálny oddiel chladničky LIEBHERR ICUNS 3324, v ktorom je možné posuvným regulátorom meniť úroveň vlhkosti. Vďaka tomu tu môžete uchovať ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé.

Automatika SuperFrost

Funkcia slúži na energeticky úsporné zmrazenie, ktoré zaistí zachovanie nutričnej hodnoty zmrazených potravín. Veľmi rýchle odobratie tepla a prudké zníženie teploty má za následok obmedzenie kryštalizačného efektu vody v potravinách. Funkcia je automaticky vypnutá po dokončení tohto procesu, prípadne po 65 hodinách.

Chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 s možnosťou zmeny otvárania dverí

Chladnička disponuje možnosťou zmeny otvárania dverí, ktorá napomôže k dokonalej priestorovej integrácii a súladu s interiérom kuchyne. Precízne nasvetlenie interiéru chladničky zaistí LED osvetlenie, ktoré je nielen bezúdržbové, ale aj energeticky úsporné. Dômyselný elektronický ovládací systém je vybavený digitálnym ukazovateľom teploty a zobrazuje informácie o zvolených nastaveniach. Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUNS 3324 vás okrem vynikajúceho úžitkového objemu a perfektnej organizácie úložného priestoru poteší aj svojim veľmi tichým chodom.

Úsporné LED osvetlenie

LED je veľmi účinné, úsporné a bezúdržbové osvetlenie s dlhou životnosťou. Benefitom LED žiaroviek je nízka úroveň vyžarovania tepla, takže uložené potraviny budú stále v najlepšej kondícii.

Detská poistka

Poistka chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 bráni nechcenému vypnutiu prístroja napríklad dieťaťom či vaším nedopatrením. Skutočnosť, že je poistka momentálne aktivovaná, vám ukazuje symbol MagicEye.

Dverový alarm

Po 60 sekundách od otvorenia dverí chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 vás upozorní dverový alarm. Táto funkcia pomáha predchádzať nechcenému rozmrazeniu vašich potravín.

Deliteľný regál

Všetky regály z bezpečnostného skla môžu byť flexibilne nastavené podľa vašej potreby. Jednu polovicu regálu totiž môžete zasunúť pod druhú, a tým vám vznikne priestor na uloženie fliaš a väčších potravín.

NoFrost

Pri prístrojoch NoFrost sú produkty mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, potraviny sa teda nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje a zostáva teda vždy bez námrazy. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné.

Bezpečné uloženie vajec

Vo dverách chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 sa nachádza praktický regál slúžiaci na uloženie vajec. Celkom sa do neho zmestí 20 slepačích alebo 28 prepeličích vajec.

VarioSpace

Priehľadné šuplíky a boxy chladničky LIEBHERR ICUNS 3324 sú koncipované veľmi prakticky. Šuplíky sú extra vysoké a vyberateľné. Vďaka tomu môžete vnútorný priestor prispôsobiť na mieru vašim potrebám a ukladaným potravinám.

Ovládací panel s dotykovým ovládaním

Tento elektronický systém disponuje digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne vám zobrazí informácie o nastavení chladničky.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
256 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!
Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Doprava Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
256 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
4 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Žiadna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
60,1 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky vstavané chladničky od 90 do 177 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICUNS 3324 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICUNS 3324. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LIEBHERR ICUNS 3324.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií