Beko - SDA dárek

LIEBHERR ICUS 3324

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICUS 3324 + 3 roky servisu zdarma
Vstavaná chladnička výška 177.2 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 194 l, objem mrazničky 80 l, mraznička dole, hlučnosť 37 dB, klimatická trieda SN-ST, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, led osvetlenie, šírka 56 cm, hĺbka 55 cm, hmotnosť 57.4 kg,
Kód:  LBH154 Produktové číslo:  999162251

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR ICUS 3324

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUS 3324 s úžitkovým objemom 274 l je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. Chladnička je vybavená špičkovými technológiami a funkciami, ktoré vám dokonale uľahčia skladovanie potravín. Jednou z nich je systém PowerCooling, ktorý zaisťuje rýchle ochladenie práve uložených potravín a rovnomernú teplotu udržiavanú vo vnútri celého priestoru chladničky. Ovládací systém je opatrený digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne zobrazuje informácie o zvolených nastaveniach. Aby sa predišlo nechcenému vypnutiu či prestavovaniu funkcií spotrebiča, disponuje chladnička takisto detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky LIEBHERR ICUS 3324

  • Vstavaná chladnička s úžitkovým objemom 274 l
  • Systém PowerCooling umožňujúci rýchle ochladenie vložených potravín
  • Ovládací systém s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Detská poistka zamedzujúca nechcenému vypnutiu chladničky
  • Vstavaná chladnička LIEBHERR ICUS 3324 so 4 úložnými plochami
  • Box na fľaše aj priehradka na ovocie a zeleninu
  • Police vyrobené z vysoko odolného bezpečnostného skla
  • Praktická mraziaca časť s objemom 80 l
  • S 3 extra vysokými vyberateľnými úložnými boxmi
  • Technológia SmartFrost znižujúca tvorbu námrazy
  • Technológia SuperFrost zaisťujúca rýchle zmrazenie nových potravín
  • Perfektné osvetlenie interiéru
  • Výškovo nastaviteľné predné podpery
  • Farebné vyhotovenie: biele

Chladnička LIEBHERR ICUS 3324 disponuje technológiou SuperFrost aj NoFrost

Mraznička je vybavená technológiou SmartFrost, vďaka ktorej sa radikálne zníži tvorba námrazy v interiéri aj na samotných potravinách, čím sa minimalizuje potreba odmrazovania. Technológia SuperFrost naproti tomu zaistí rýchlejšie odnímanie tepla, aby mohli byť čerstvo uložené potraviny rýchlejšie zmrazené. Návrat z teploty -32 °C k pôvodne zvolenej teplote je kontrolovaný na základe množstva potravín či času, ktorý je maximálne 65 hodín. Potom je funkcia automaticky vypnutá.

Dokonalé vnútorné usporiadanie

Chladnička LIEBHERR ICUS 3324 disponuje 4 úložnými plochami vo svojej chladiacej časti a tiež praktickými priehradkami vo dverách. Na uskladnenie nápojov je vybavená boxom na fľaše a nechýba ani praktický box na ovocie a zeleninu s technológiou BioCool, ktorý umožňuje regulovať úroveň vlhkosti, aby potraviny vydržali dlhšie čerstvé. Celkový dojem špičkového vyhotovenia chladničky zvyšuje výbava interiéru GlassLine z bezpečnostného skla. Elegantné úložné sklenené plochy sú vysoko odolné rozbitiu aj poškrabaniu a navyše sa veľmi ľahko čistia. K elegantnému dizajnu prispievajú tiež ochranné nerezové lišty.

Chladnička LIEBHERR ICUS 3324 s možnosťou zmeny otvárania dverí

Vstavanú chladničku LIEBHERR ICUS 3324 možno optimálne vyrovnať nastavením výškovo nastaviteľných predných podpier. Tým sa zaručí perfektná stabilita aj technická funkčnosť. Chladnička disponuje rovnako možnosťou zmeny otvárania dverí, ktoré napomôže k dokonalej priestorovej integrácii a súlade s interiérom kuchyne. Precízne nasvetlenie interiéru chladničky zaistí LED osvetlenie, ktoré je nielen bezúdržbové, ale aj energeticky úsporné. LIEBHERR ICUS 3324 vás okrem vynikajúceho úžitkového objemu a perfektnej organizácie úložného priestoru poteší aj svojim veľmi tichým chodom.

BioCool

Ide o špeciálny oddiel chladničky LIEBHERR ICUS 3324, v ktorom je možné posuvným regulátorom meniť úroveň vlhkosti. Vďaka tomu tu môžete uchovať ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé.

FrostSafe

Boxy v mraziacej časti chladničky LIEBHERR ICUS 3324 sú uzavreté a kompaktné. Pri otvorení dverí mrazničky a vysunutí boxu preto chlad tak rýchlo neuniká. Vďaka priehľadným čelám navyše máte dokonalý prehľad o potravinách vnútri boxov.

Chladnička GlassLine

Vnútorný priestor chladničky LIEBHERR ICUS 3324 je vysoko kvalitný a dopĺňa ho aj ušľachtilá výbava z edície GlassLine. Tieto sklenené povrchy sú veľmi odolné a ľahko sa čistia.

Automatika SuperFrost

Funkcia slúži na energeticky úsporné zmrazenie, ktoré zaistí zachovanie nutričnej hodnoty zmrazených potravín. Veľmi rýchle odobratie tepla a prudké zníženie teploty má za následok obmedzenie kryštalizačného efektu vody v potravinách. Funkcia je automaticky vypnutá po dokončení tohto procesu, prípadne po 65 hodinách.

Mraznička s extra vysokými úložnými boxmi

Spodná časť chladničky LIEBHERR ICUS 3324 disponuje mraziacou časťou s objemom 80 l. Celkom tri zásuvky sa postarajú o uchovávanie zmrazených potravín. Extra vysoké vyberateľné úložné boxy sú pritom navzájom kompaktné a dokonale uzavreté. Priehľadné čelá boxov zaisťujú perfektný prehľad o uložených potravinách. Mraznička, ktorá zvládne zmraziť až 6 kg potravín za 24 hodín, sa o potraviny postará aj v prípade výpadku elektrického prúdu, a to na dobu 22 hodín.

Úsporné LED osvetlenie

LED je veľmi účinné, úsporné a bezúdržbové osvetlenie s dlhou životnosťou. Benefitom LED žiaroviek je nízka úroveň vyžarovania tepla, takže uložené potraviny budú stále v najlepšej kondícii.

Detská poistka

Poistka chladničky LIEBHERR ICUS 3324 bráni nechcenému vypnutiu prístroja napríklad dieťaťom či vaším nedopatrením. Skutočnosť, že je poistka momentálne aktivovaná, vám ukazuje symbol MagicEye.

Výškovo nastaviteľné

Vstavanú chladničku LIEBHERR ICUS 3324 si môžete výškovo upraviť nastavením predných nôh.

Chladnička s hladkými stenami

Mimo chladničky LIEBHERR ICUS 3324 sa nachádzajú 4 stĺpiky, ktoré zaistia mimoriadnu flexibilitu a stabilitu vnútorných políc. Hladké steny chladničky potom umožňujú jej veľmi ľahké čistenie.

PowerCooling

Tento systém výkonne riadi cirkuláciu vzduchu, takže zaistí rýchle schladenie novo pridaných potravín a zároveň sa postará o udržanie rovnomernej teploty vo vnútri vstavanej chladničky LIEBHERR ICUS 3324.

Možnosť zmeny smeru otvárania

Štandardne dostanete chladničku s otváraním dverí doprava. Pri modeli LIEBHERR ICUS 3324 si ale môžete podľa potreby zmeniť otváranie dverí naopak. Ako to vyhovuje vám a vášmu interiéru.

VarioSpace

Priehľadné šuplíky a boxy chladničky LIEBHERR ICUS 3324 sú koncipované veľmi prakticky. Šuplíky sú extra vysoké a vyberateľné. Vďaka tomu môžete vnútorný priestor prispôsobiť na mieru vašim potrebám a ukladaným potravinám.

Ovládací panel s dotykovým ovládaním

Tento elektronický systém disponuje digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne vám zobrazí informácie o nastavení chladničky.


vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
274 l Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Vstavaný model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
274 l Hotovo!
Mraziaci výkon chladničky za 24 h
6 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Žiadna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
177,2 cm Hotovo!

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky
57,4 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky nad 177 cm
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICUS 3324 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICUS 3324. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LIEBHERR ICUS 3324.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií