Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LIEBHERR SBS 7242

Zobraziť katalóg
LIEBHERR SBS 7242 + 3 roky servisu zdarma
Americká chladnička výška 185 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 381 l, objem mrazničky 253 l, hlučnosť 43 dB, klimatická trieda SN-T, počet políc chladničky 7, počet priehradiek mrazničky 7, osvetlenie led, nofrost, super chladenie a super mrazenie, výška 185 cm, šírka 121 cm, hĺbka 63 cm, hmotnosť 151 kg,
Kód:  LBH113 Produktové číslo:  998580551

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SBS 7242

Americká chladnička LIEBHERR SBS 7242 s mrazničkou je nabitá technológiami, ktoré udržia všetky vaše potraviny dlhšie čerstvé a chutné. Využite všetky nové funkcie a perfektnú ergonómiu, vďaka ktorej do chladničky uložíte všetko potrebné a nebudete riešiť problémy s nedostatkom priestoru. Výška 185 cm a veľký objem robí z chladničky LIEBHERR SBS 7242 ideálny spotrebič pre veľké rodiny. Vďaka nízkej spotrebe, ktorá radí chladničku LIEBHERR do energetickej triedy A++, ušetríte náklady spojené s prevádzkou spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky LIEBHERR SBS 7242, biela

  • Veľký vnútorný priestor a perfektná ergonómia
  • Biele vyhotovenie chladničky LIEBHERR SBS 7242
  • Dôsledne oddelená chladiaca a mraziaca časť
  • Funkcia No Frost zamedzí vzniku námrazy
  • Rozdelenie priestoru VarioSpace americkej chladničky LIEBHERR SBS 7242
  • Akustický alarm otvorenia dverí chladničky
  • SuperFrost umožní rýchle zmrazenie všetkých potravín
  • SuperCool funkcia pre rýchle schladenie
  • LED osvetlenie vnútorného priestoru chladničky LIEBHERR SBS 7242
  • Dvojbodový otvárací mechanizmus

Dostatok priestoru pre všetky suroviny s chladničkou LIEBHERR SBS 7242

Priehľadné priehradky a boxy americkej chladničky LIEBHERR SBS 7242 vám uľahčia hľadanie surovín a vždy tak budete mať prehľad, čo sa vo vašej chladničke nachádza. Akonáhle necháte chladničku otvorenú dlhšie ako 60 sekúnd, ozve sa akustický alarmktorý vás včas upozorní na nutnosť zatvorenia. Potrebujete viac priestoru? Vďaka rozdeleniu vnútorného priestoru VarioSpace ľahko vyberiete police aj priehradky a vytvoríte dostatočne veľké miesto pre všetky potraviny.

Rýchle ochladenie všetkých potravín s chladničkou LIEBHERR SBS 7242

Tesnenie dverí z hygienického antibakteriálneho materiálu zamedzí množeniu baktérií a vždy zaistí vyváženú teplotu vo vnútri chladničky LIEBHERR SBS 7242. Dverové tesnenie môžete v prípade poškodenia ľahko vymeniť. Nastavte ideálnu teplotu pomocou dotykového displeja a pomocou SuperCool funkcie znížte teplotu len na 2 °C až na dobu 12 hodín.

Výkon, z ktorého mrazí

Chladnička LIEBHERR SBS 7242 je v spodnej časti vybavená praktickou mrazničkou, na ktorej možno nastaviť ideálnu teplotu vďaka kombinovanému DuoCooling systému. Chladiaca aj mraziaca časť sú tak dokonale oddelené a fungujú ako samostatné okruhy. S technológiou No Frost už nemusíte mrazničku chladničky LIEBHERR SBS 7242 ručne odmrazovať a vykonávať časovo náročnú údržbu. Potrebujete rýchlo zmraziť vložené potraviny? Automatická funkcia SuperFrost zníži teplotu v mraziacej časti na -32 °C a dôjde k efektívnemu zmrazeniu všetkých potravín pri zachovaní všetkých nutričných hodnôt.

Dokonalý prehľad a vysoká odolnosť chladničky

Vnútorný priestor chladničky LIEBHERR SBS 7242 osvetľuje LED osvetlenie, vďaka ktorému budete mať neustále perfektný prehľad o uložených potravinách. Svetlo je umiestnené v stropnej časti chladničky, takže nebráni ukladaniu potravín a zároveň zaisťuje rovnomerné osvetlenie. Chladničku LIEBHERR SBS 7242 môžete opakovane otvárať aj zatvárať vďaka dvojbodovému otváraciemu mechanizmu, ktorý bráni poškodeniu tesnenia a umožňuje komfortné otváranie chladničky.

FrostSafe

Kompaktné a dookola uzatvorené boxy. Pri otvorení dverí a vysunutí boxu chlad rýchlo neuniká. Vďaka priehľadným čelám navyše máte dokonalý prehľad o potravinách vnútri boxov.

Detská poistka

Poistka bráni nechcenému vypnutiu chladničky LIEBHERR SBS 7242 napríklad dieťaťom či vašim nedopatrením. Skutočnosť, že je poistka momentálne aktivovaná, vám ukazuje symbol MagicEye.

Dverový alarm

Po 60 sekundách od otvorenia dverí mrazničky vás upozorní dverový alarm. Táto funkcia pomáha predchádzať nechcenému rozmrazeniu vašich potravín.

SuperFrost

Pre energeticky úsporné zmrazenie, ktoré zaistí zachovanie nutričnej hodnoty zmrazených potravín. Veľmi rýchle odobratie tepla a prudké zníženie teploty má za následok obmedzenie kryštalizačného efektu vody v potravinách. Funkcia je automaticky vypnutá po dokončení tohto procesu, prípadne po 65 hodinách.

SuperCool

Funkcia SuperCool vám dovolí rýchle zmrazenie čerstvo vložených potravín v chladničke LIEBHERR SBS 7242. To je zabezpečené prostredníctvom postupného a plynulého zníženia teploty na + 2 °C, po vami zvolenú dobu, najviac 12 hodín.

NoFrost

Potraviny sú mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, potraviny sa teda nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
634 l Hotovo!
Klimatická trieda
SN-T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Americká chladnička – 2 dvierka Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super chladenie, Super mrazenie Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
634 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
20 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Biela Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
151 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky biele americké chladničky
» Všetky americké chladničky s No Frost
» Všetky americké dvojdverové chladničky
» Všetky americké dvojdverové chladničky, americké chladničky s výrobníkom ľadu a americké chladničky s prívodom vody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR SBS 7242 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SBS 7242.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií