PET AD homeoffice

LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh

Zobraziť katalóg
LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh
Zásuvková mraznička skriňová, 184.1cm, BioFresh
Kód:  FAC4250z

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh Predaj skončil

LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh

Predstavte si voľne stojacu chladničku s nespočetným množstvom užitočných vylepšení a funkcií. Taká je Liebherr SKBes 4213. Spoľahlivý spotrebič, ktorý vás nesklame jediný deň. Nerezovému prevedení dáva šmrnc povrchová úprava SmartSteel, vďaka ktorej sa redukuje viditeľnosť odtlačkov prstov.Mraznička toho ponúka oveľa viac. Cirkulácia vzduchu PowerCooling, zatvárací mechanizmus SoftSystem, dverový alarm, detská poistka a mnoho ďalších užitočných funkcií robí z tejto mrazničky triedy A + neodmysliteľného pomocníka každej domácnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Úložné boxy na teleskopických výsuvoch
  • Jemné zatváranie dverí vďaka SoftSystem technológii
  • LED BioFresh osvetlenie pre dokonalý prehled uložených potravín
  • LED svetelné stĺpiky pre rovnomerné osvetlenie chladiaceho priestoru
  • Ušľachtilá výbava GlassLine z bezpečnostného skla SafetyGlass
  • Nadčasovo elegantný dizajn SwingLine

Cirkulácia vzduchu PowerCooling

Mraznička ponúka objem 350 litrov a veľmi nízku hlučnosť 42 dB, ktorá zabezpečí, že o jej chode nebudete vedieť. Rovnomernú teplotu vo vnútri celého priestoru chladničky a rýchle ochladenie práve uložených potravín zaistí výkonný systém smerovo riadenej cirkulácie vzduchu PowerCooling. V prípade potreby sa ponúka funkcie SuperCool, ktorá zníži plynulo teplotu v chladiacom priestore na +2 ° C až na dobu 12 hodín. Kontakt na dverách vypína ventilátor, keď sú dvere otvorené, čím bráni strate chladu a šetrí elektrickú energiu. Výhodu je i dverový alarm, ktorý po 60 sekundách od otvorenia dverí upozorní užívateľa a aktivuje akustický alarm. Aby sa zabránilo prípadnému vypnutie spotrebiča, je možné aktivovať detskú poistku. Tá sa potom zobrazuje pomocou symbolu v MagicEye.

Definovaný úložný box BioFresh

Definovaný úložný box s oddelenou vlastnou riadiacou elektronikou ponúka vďaka BioFresh-Plus ešte viac flexibility pre individuálne udržiavanie potravín. To všetko s možnosti separátneho nastavenia teplôt. S funkciou DrySafe zostávajú ryby a plody mora dlhšie čerstvé a mäso si zachová svoju štruktúru i šťavnatosť. V boxe tak možno znížiť teplotu až na -2 ° C. Pri teplote +6 ° C zase v definovanom boxe ideálne uskladníte južné ovocie. Funkcia HydroSafe ochráni nutričné ??hodnoty a zachová pri potravinách šťavnatý a lákavý vzhled.

Elegantný a skvele vybavená

Chladnička sa vyznačuje dokonalým tvarom dverí s bočnými skosenými hranami. Ak sa chystáte na dlhší čas preč z domu, nemusíte mať strach, že sa vám potraviny skazí. Funkcia HolidayMode nastaví teplotu v celej chladiacej časti na približných + 15 ° C. Ušetríte tým nielen energiu, ale aj zabránite vzniku nepríjemného zápachu vo vnútornom priestore.Celkový dojem vysokej kvality dopĺňa ušľachtilá výbava GlassLine z bezpečnostného skla SafetyGlass. Elegantný úložné sklenené plochy sú veľmi odolné proti rozbitiu i poškriabaniu.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
87,5 kg Hotovo!
Vlastnosti mrazničky
Displej, Detská poistka Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
Samoodmrazovanie Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery mrazničky

Hmotnosť
87,5 kg Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
Displej, Detská poistka Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
Samoodmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SKBes 4213 PremiumPlus BioFresh.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií