Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost

Zobraziť katalóg
LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost
Zásuvková mraznička skriňová, 184.1cm,
Kód:  FAC4250g

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost Predaj skončil

LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost

Predstavujeme vám spotrebič, ktorý je kombináciou pokročilého skriňového mrazničky a chladničky od spoločnosti LIEBHERR. Spoľahlivý pomocník, ktorý vás nesklame jediný deň.Pri výpadku napájania je schopný zabezpečiť uloženým potravinám 25 hodín a za 24 hodín je schopný zmraziť až 16 kilogramov potravín.Nerezovému prevedení dáva šmrnc povrchová úprava SmartSteel, vďaka ktorej sa redukuje viditeľnosť odtlačkov prstov. Mraznička toho ponúka oveľa viac. Zatvárací mechanizmus SoftSystem, dverový alarm, detská poistka a mnoho ďalších užitočných funkcií robí z tejto mrazničky triedy A + neodmysliteľného pomocníka každej domácnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Výnimočná kombinácia chladničky a mrazničky
  • Digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye
  • Intuitívne ovládanie Touch-Elektronic
  • Tiché zatváranie dvierok SoftSystem
  • Zóna pre víno - až 41 fliaš
  • Automatický proces odmrazovania
  • Vypínateľný IceMaker (výrobník ledu)
  • Plynule nastaviteľné LED osvetlenie

Elegantný a skvele vybavená

Chladnička sa vyznačuje dokonalým tvarom dverí i bočných hrán. Celkový dojem vysokej kvality dopĺňa ušľachtilá výbava z bezpečnostného skla. Veľmi praktické je riešenie spotrebiča. Ten sa delí na dve časti - priestor na víno a mraziacu časť. O svoju zbierku vín sa tak rozhodne báť nemusíte a uložíte tu až 41 fliaš Bordeaux 0,75 l. Materiál odkladacie plochy, zóny na víno je riešené veľmi prakticky a štyri police sú tak vybavené výsuvným teleskopickým systémom. Dokonalý prehled nad všetkým uloženým potom získate vďaka skleneným dvierkam, ktoré uzatvárajú mraziacu aj chladiacu časť. Smer otvárania je z výroby nastavený vľavo, ale samozrejme ho možno zameniť. 

mraziacu časť

Radosť vám rozhodne urobí aj mraziacu časť.U prístrojov NoFrost sú mrazené produkty mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu.Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von, teda sa potraviny nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje a zostáva teda vždy bez námrazy. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné. 

Priehledné šuplíky sú koncipované ako extra vysoké, dokola uzatvorené a vyberateľné. Tak zaručujú optimálny prehled, najlepšie možnosti ukladania a pohodlné ukladanie potravín. Dokonale uzavretý šuplík možno pre čistenie ľahko vybrať. Šuplíky v mraziacom priestore a pod nimi umiestnené poličky môžu byť vyberané. Tak vzniká VarioSpace - praktický systém pre extra ukladací priestor, aby sa rýchlo našiel priestor aj pre najväčšieho moriaka.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť mrazničky
96,5 kg Hotovo!
Vlastnosti mrazničky
Výrobník ľadu, Displej Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Samoodmrazovanie Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky
96,5 kg Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
Výrobník ľadu, Displej Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Samoodmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, ST Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR SWTNes 3010 PremiumPlus NoFrost.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií