Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LifeSmart detektor vody

Zobraziť katalóg
LifeSmart detektor vody
Detektor hladiny vody –, kompatibilný s Apple HomeKit a Google Assistant, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na funkčnosť nutná centrálna jednotka
Kód:  CLLghTC005 Produktové číslo:  LS064WH

LifeSmart detektor vody

LifeSmart Water Leakage Sensor

Umiestnite detektor vody LifeSmart u vás doma, aby sa postaral o dokonalú bezpečnosť pre celú vašu rodinu. Senzor stráži únik vody pomocou sondy. Prostredníctvom aplikácie LifeSmart v mobilnom telefóne vás upozorní na únik vody vo vašom dome. Vďaka svojmu originálnemu dizajnu sa stane vhodným doplnkom každej domácnosti. Umožní vám automatizovať a sledovať vašu domácnosť na diaľku. Senzor môžete umiestniť do kuchyne, kúpeľne i inej miestnosti a pomocou centrálnej jednotky LifeSmart ich prepojte do jedného celku.


Kľúčové vlastnosti LifeSmart Water Leakage Sensor

  • Detektor LifeSmart stráži únik vody pomocou sondy
  • V prípade úniku vody vyšle výstražné upozornenie na váš mobilný telefón
  • Umožní vám ovládať ho centrálne pomocou hlasových asistentov
  • Je kompatibilný s Apple HomeKit a Google Asisstant
  • Môžete ho ovládať aj iPadom, alebo Apple TV
  • Jeho komunikačná vzdialenosť dosahuje až 200 metrov
  • Funguje na batériu CR2450
  • Oceníte elegantný vzhľad a kompaktné rozmery

Ovládajte senzor hlasom

Detektor vody LifeSmart je kompatibilný s hlasovým asistentom Amazon Alexa. Môžete ho prepojiť bezdrôtovo pomocou domácej WiFi. Jednotku je možné ovládať aj iPadom, alebo Apple TV s iOS, alebo TVOS 11,3 a vyšším operačným systémom. Teraz budete mať pod kontrolou stav vášho domu v reálnom čase, aj keď budete ďaleko od domova.


Komunikuje na veľkú vzdialenosť

LifeSmart Water Leakage Sensor komunikuje s centrálnou jednotkou cez špeciálny komunikačný protokol CoSS, vďaka ktorému ich rozsah komunikácie dosahuje až 200 metrov. Na pripojenie je vyžadovaná brána Smart Station. Riadiaca stanica dokáže prepojiť dohromady až 500 inteligentných zariadení. Namontujte smart senzory a postarajte sa o pohodlie vášho domova, aj keď ste práve na dovolenke. Vďaka veľkému dosahu zvládne centrálna jednotka obslúžiť celý váš domov.


Senzor má elegantný vzhľad

Detektor vody LifeSmart funguje na batériu CR2450, ktorá je súčasťou balenia. Oceníte jeho elegantný vzhľad a kompaktné rozmery: 50 × 72 × 20 mm. V mobilnom telefóne nastavte pracovnú dobu inteligentného zariadenia. Senzor je možné prepojiť s inými smart produktmi. Ľahko ho nainštalujete na stenu vo vašej domácnosti.


Obsah balenia

V balení okrem LifeSmart Water Leakage Sensor nájdete aj batériu CR2450 a návod. Oceníte jeho nízku hmotnosť len 31 gramov. Ľahko ho tak umiestnite kamkoľvek budete potrebovať. Jeho prednosťou je praktická LED dióda.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant Hotovo!
Typ batérie
CR2450 Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant Hotovo!

Batéria

Typ batérie
CR2450 Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
200 m Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
vody Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky detektory hladiny vody

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, moze byt tento detektor pouzity bez centralnej jednotky ale s pripojenim k apple tv v ramci apple homekitu? Dakujem

Diskusia a poradňa k LifeSmart detektor vody
Príslušenstvo pre LifeSmart detektor vody Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSmart detektor vody. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeSmart Wasserdetektor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeSmart Wasserdetektor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeSmart vízérzékelő.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií