Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

Zobraziť katalóg
LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)
3,0 5 hodnotení
Smart zásuvka ovládaná cez rádiovú frekvenciu, funguje cez centrálnu jednotku, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, ovládanie: digitálne, male konektory: 1× vidlica typu E/F, female konektory: 1× zásuvka typu E, meranie spotreby energie, s vypínačom, aplikácia pre iOS,
Kód:  CLLghTC009 Produktové číslo:  LS159
LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring) Predaj skončil

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

Inteligentná domácnosť so zásuvkou LifeSmart Smart Plug

Zásuvka LifeSmart zmení vaše elektronické zariadenia na inteligentné spotrebiče. Nielenže dokážete ovládať zariadenie pomocou mobilného telefónu, ale zásuvka LifeSmart Smart Plug je navyše vybavená funkciou merania energie. Vďaka tomu budete presne vedieť, koľko energie vaše zariadenia spotrebúvajú. Pomôže vám to pri rozhodovaní, či už nie je čas vymeniť staré spotrebiče za nové. Prostredníctvom aplikácie LifeSmart v mobilnom telefóne automatizujete vašu domácnosť na diaľku. Inteligentnú zásuvku LifeSmart môžete umiestniť do každej miestnosti a pomocou centrálnej jednotky LifeSmart ich prepojiť do jedného celku.


Kľúčové vlastnosti inteligentnej zásuvky LifeSmart Smart Plug

  • Smart zásuvka LifeSmart premení vaše tradičné spotrebiče na inteligentné zariadenia
  • Disponuje funkciou merania spotreby energie
  • Umožní vám centrálne ovládať vašu domácnosť pomocou hlasových asistentov
  • Je kompatibilná s Google Asisstant a Amazon Alexa
  • Môžete ju ovládať aj iPadom, alebo Apple TV
  • Jej komunikačná vzdialenosť dosahuje až 200 metrov

Ovládajte zásuvku LifeSmart hlasom

Inteligentná zásuvka LifeSmart je kompatibilná s hlasovým asistentom Amazon Alexa. Môžete ju prepojiť bezdrôtovo pomocou domácej WiFi. Zásuvku je možné ovládať aj iPadom, alebo Apple TV s iOS, alebo TVOS 11,3 a vyšším operačným systémom. Teraz budete mať pod kontrolou stav vášho domu v reálnom čase, aj keď budete ďaleko od domova.


LifeSmart komunikuje na veľkú vzdialenosť

LifeSmart inteligentná zásuvka komunikuje s centrálnou jednotkou cez špeciálny komunikačný protokol CoSS, vďaka ktorému ich rozsah komunikácie dosahuje až 200 metrov. Na pripojenie je vyžadovaná brána Smart Station. Riadiaca stanica dokáže prepojiť dohromady až 500 smart zariadení. Namontujte zásuvky a ovládajte váš dom, aj keď ste práve na dovolenke. Vďaka veľkému dosahu zvládne centrálna jednotka obslúžiť celý váš domov.


Veľa možností plánovania

Zástrčku LifeSmart umiestnite do akejkoľvek štandardnej zásuvky, ktorú máte doma. Oceníte jej kompaktné rozmery: 61 × 61 × 84 mm. V mobilnom telefóne nastavte pracovnú dobu inteligentného zariadenia. Zásuvku môžete na diaľku zapínať, vypínať, naplánovať čas zapnutia, alebo vypnutia a súčasne môžete sledovať spotrebu energie pripojených zariadení.


Prepojte svoju inteligentnú domácnosť

Pri zásuvke LifeSmart Smart Plug oceníte jej nízku hmotnosť iba 95 gramov. Ľahko ju zapojíte kamkoľvek budete potrebovať. Či už bude umiestnená v spálni, alebo v obývacej izbe, vždy presne splní naplánované požiadavky. Naplánujte si rozsvietenie svetiel, alebo zapnutie kúrenia na čas vášho príchodu domov. Bude vás čakať príjemne vyhriaty a osvetlený domov.



TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!
Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Ovládanie domácnosti Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
meranie spotreby energie Hotovo!
Max. záťaž
3 400 W Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:


» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, musím být připojený na stejnou wifi nebo stačí, když bude zásuvka připojena na wifi a já můžu přes mobilní data aktivovat zásuvku na dálku? Děkuji

píše se u toho, že to měří spotřebu (což mě zajímá primárně), znamená to, že to měří jak kumulovanou energii v kWh, tak i okamžitou spotřebu v W?

Dobrý den, chci se zeptat lze to připojit i do philips hue bridge 2.0? nebo musím koupit něco jiného [popřípadě jako jednotku nebo věc koupit abych pro každou značku nemusel mít tunu centrálních jednotek děkuji.

dobrý deň. Informácie v popise sú mätúce. Má tento produkt priamo podporu ZigBee? Teda viem ju pripojiťˇ do mojej Zigbee siete priamo, či potrebujem jeho špeciálnu bránu na prepojenie?

Dobrý den. V nastavení - hledání mi hlásí ...Does not support 5G WI-FI network. Znamená to, že tato zásuvka nelze zapojit s nižší verzí netu než 5G , mám pouze 4G. Děkuji

Dobrý den, je tato zásuvka kompatibilní s Apple Homekit? Děkuji Jaroslav

Dobrý den, je potřeba mít smart station k tomu abych mohl zásuvku používat?

Diskusia a poradňa k LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)
Príslušenstvo pre LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSmart chytrá zásuvka (EU&FR/CoSS/měření spotřeby). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeSmart Smart Plug (EU & FR / CoSS / mit Energieüberwachung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeSmart Smart Plug (EU & FR / CoSS / mit Energieüberwachung). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií