AD elektro Motorola EDGE 50

LifeView DVB-T

Zobraziť katalóg
LifeView DVB-T
Tuner černý, VGA výstup, CZ menu, možnost nahrávání přes USB
Kód:  JT891 Produktové číslo:  TDI LV6TBOX3
LifeView DVB-T Predaj skončil

LifeView DVB-T

Moderné DVB-T rekordér s možnosťou nahrávania TV vysielania na USB flash disk alebo USB externý disk v digitálnej kvalite.Podporuje funkciu Time-Shift, ktorá umožňuje záznam i sledovanie TV programu v ktoromkoľvek nahratom mieste, zatiaľ čo sledovaný program je ešte nahrávaný, alebo pozastavenie živého TV vysielania a jeho následné obnovenie od miesta prerušenia.Elektronický programový sprievodca ponúka u mnohých programov (ak sú informácie vysielané) kompletný týždenný program a informuje diváka o filmových premiérach.Poteší určite aj podpora českého menu na obrazovke a teletextu.USB port Vám umožní prehrávanie DivX filmov, podporuje MP3 súbory a tiež zobrazenie fotografií.Nahraný záznam možno ľahko prenášať, upravovať a prehrávať v počítači.

Špecifikácia:


Tuner:
1x DVB-T tuner (MPEG-2)

Rozhranie:
USB port
Anténny vstup
VGA výstup
Kompozitný výstup

Podpora formátov:
DivX/MP3/JPEG

Ostatné:
Timeshift
Teletext, EPG
PAL, NTSC kompatibilný
Príkon:4 W

Dodávané príslušenstvo:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeView DVB-T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeView DVB-T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeView DVB-T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeView DVB-T.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií