AP+ nový vizuál Aplikace

LIMO BAR Štart Balíček

Zobraziť katalóg
LIMO BAR Štart Balíček
4,3 11 hodnotení
Výrobník sódy 1x Výrobník sódy Limo Bar Štart, 3x fľašu bílá1l, 1x bombička s plynom CO2, 1x sirup Cola, 1x sirup Pomaranč, 1x sirup Limetka
Kód:  IR304a Produktové číslo:  LB01STVB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LIMO BAR Štart Balíček

Výrobník sódy LIMO BAR Štart vás zavedie do sveta chutí domácich limonád. Skvelý dizajn, skvelá cena, skvelé parametre. Ak hľadáte výrobník limonády, ktorý nezaťaží vašej peňaženku, Ale zároveň od neho očakávate vynikajúce výkony, Našli ste práve to pravé. Tento model disponuje technológií FSS, Ktorá efektívne využíva plyn CO2 a zároveň robí všetko pre maximálnu bezpečnosť pri obsluhe. Výrobník disponuje tiež bezpečnostným pretlakovým ventilom, Ktorý v prípade dosiahnutia kritického tlaku automaticky vypustí prebytočný plyn z fľaše a zabráni tak náhlemu úniku plynu, Vyprsknutia vody či explózii fľaše.



Tento model je vybavený jedinečnou technológií FSS, Ktorá dokáže vyrobiť viac limonády pri malom množstvie spotrebovaného CO2, čo značne zníži vaše prevádzkové náklady. Z jednej bombičky je možné vyrobiť až80 litrov nápoja. A tým to nekončí. Výrobník sódy LIMO BAR je totiž kompatibilný s bombičkami konkurenčných výrobcov, takže ak doma už nejaké máte, nemusíte investovať do obstarania nových bombičiek.



Tiež vám vadí nepraktické skrutkovacie fľaše, ktorými je vybavená väčšina ostatných výrobníkov sódy? S rýchloupínacím systémom Click & Fix je pripevnenie fľaše otázkou sekúnd. Stačí jednoducho uchopiť fľašu, zacvaknúť a už môžete vyrábať svoju obľúbenú limonádu. Bezpečnosť a pevnosť uchytenia je pritom na rovnakej úrovni ako u skrutkovacích fliaš.

V tomto cenovo výhodnom štartovacím balíčku nájdete okrem výrobníku sódy Limo Bar tiež tri biele fľaše pre prípravu vašej obľúbenej limonády, bombičku s plynom CO2 a tri sirupy s príchuťou cola, pomaranč a limetka.

Parametre a špecifikácie:

Kľúčové vlastnosti:
Elegantné štíhle telo z odolného plastu
Robustný odnímateľná hlava s automatickým bezpečnostným ventilom
Technológia FSS pre úsporu CO2
Možnosť použitia s bombičkami konkurenčných značiek
Extrémne odolná plastová fľaša
Rýchloupínací systém Click & Fix

Balenie obsahuje:
Výrobník sódy LIMO BAR Štart
3 biele fľaše (3 x 1 liter)
Bombičku CO2
Sirupy cola, pomaranč a limetka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIMO BAR Štart Balíček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIMO BAR Start Balíček.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií