alzaplus segmenty sda v2

LINDR PYGMY 20/K Green Line

Zobraziť katalóg
LINDR PYGMY 20/K Green Line
4,9 16 hodnotení
Výčapné zariadenie – so vzduchovým kompresorom, jednokohútikové vyhotovenie, chladiaci výkon: 20 až 25 litrov do hodiny
Kód:  LINVZ003 Produktové číslo:  KCH01560

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 20/K Green Line

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20/K Green Line so vzduchovým kompresorom sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 20 l/hod a zvýšeným 25 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 40 až 50 vychladených pollitrov. Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290, teda je šetrná k životnému prostrediu. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Malé rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie zaisťujú bezpečnú manipuláciu, prístroj možno použiť aj s výčapným stojanom.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 20/K Green Line

  • Špičkové výčapné zariadenie LINDR s 1 kohútikom
  • Priebežný chladiaci výkon 20 l/hod, zvýšený až 25 l/hod
  • LINDR PYGMY 20/K Green Line so vstavaným vzduchovým kompresorom
  • Termostat na plynulú reguláciu teploty nápoja
  • Konštrukcia z nerezu spĺňa prísne hygienické normy
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou
  • Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290
  • Prezrite si a dokúpte potrebné príslušenstvo LINDR

Kvalitné výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20/K Green Line

Model LINDR PYGMY 20/K Green Line je vybavený ojedinelým systémom tichého vstavaného vzduchového kompresora, ktorý obsahuje tlmič sania s molekulárnym filtrom nasávaného vzduchu. Kompletná nerezová konštrukcia výčapného zariadenia je nielen vizuálne atraktívna, ale spĺňa aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručuje dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia zariadenia môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy 20/K Green Line s chladiacim výkonom kompresora 1/8 HP môžete použiť na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja.

Rozmery skeletu:
170 × 280 × 325 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
15,5 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohútik
Kľúč na kohútiky
Odkvap


Parametre a špecifikácia

Výkon čerpadla
20 l/h Hotovo!
Príkon
322 W Hotovo!
Výbava
Kompresor, Odkvapkávač Hotovo!
Počet kohútikov
1 ks Hotovo!
Typ chladiva
R290 Hotovo!

Výkon a príkon

Výkon čerpadla
20 l/h Hotovo!
Príkon
322 W Hotovo!

Vlastnosti a výbava

Výbava
Kompresor, Odkvapkávač Hotovo!
Počet kohútikov
1 ks Hotovo!
Typ chladiva
R290 Hotovo!

Rozmery

Výška
368 mm Hotovo!
Šírka
155 mm Hotovo!
Dĺžka
281 mm Hotovo!
Hmotnosť
15,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Co je potřeba dokoupit k tomuto zařízení,kromě narážeče...to vím..abych mohl čepovat pivo..sud s pivem také vim😀😀.. Jak dlouho vydrží pivo naražené?a mohu pivo po akci odrazit a pak zase třeba druhy den zpet narazit??vydrzi tak dele?? Dekuji

Dobrý den, kdy bude zboží opět skladem? Děkuji.

Dobry den, vase chladici zarizeni chladi naprosto neoptimalne. Prvni pivo ma 10° a druhe tak 18°... Pritom tvrdite, ze chladici zarizeni zvladne 40-50 vychlazenych pullitru za hodinu. Kde je tedy problem? Dekuji.

dobry den, pivo ma po natoceni 15°, mam reklamovat?

Kolik má prosím odběr wattů děkuji

Dobrý den. Budu prosím potřebovat je něco dokoupit k výčepnímu zařízení, které inzerujete? LINDR PYGMY 20 Green Line- Bez kompresoru. Co znamená bez kompresoru? Děkuji.

Dobrý den Co je potřeba dokoupit k tomuto zařízení,kromě narážeče...to vím..abych mohl čepovat pivo..sud s pivem také vim????.. Jak dlouho vydrží pivo naražené?a mohu pivo po akci odrazit a pak zase třeba druhy den zpet narazit??vydrzi tak dele?? Dekuji

Dobrý den, Prosím,mám jeden dotaz U výcepniho zařízení 20/k je vestavěný kompresor.. když tento kompresor nezapnu,mohu si nasadit bombu CO2? Nebo to nejde? Jednou bych potřeboval kompresor a někdy zase plyn. Díky za informaci Budka

Diskusia a poradňa k LINDR PYGMY 20/K Green Line
Príslušenstvo pre LINDR PYGMY 20/K Green Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINDR PYGMY 20/K Green Line.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií