Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LINDR PYGMY 30/K profi, plochý

Zobraziť katalóg
LINDR PYGMY 30/K profi, plochý
Výčapné zariadenie – vzduchový kompresor, regulátor tlaku s manometrom, jednokohútové vyhotovenie, chladiaci výkon 30 – 35 l/hod, chladiaci výkon kompresora 1/8 HP, chladivo R134a, výčapný kohút, kľúč na kohúty, odkvapník, narážacia hlava plochá, hadica, 2× rýchlospojka
Kód:  LINSET012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 30/K profi, plochý Predaj skončil

LINDR PYGMY 30/K profi, plochý

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Kompletná zostava výčapného zariadenia LINDR PYGMY 30/K PROFI so vzduchovým kompresorom a plochou narážacou hlavou sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 30 l/hod a zvýšeným 35 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 60 až 70 vychladených pollitrov. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Malé rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie zaisťujú bezpečnú a jednoduchú manipuláciu, prístroj možno použiť aj s výčapným stojanom.

Kľúčové vlastnosti zostavy výčapného zariadenia LINDR PYGMY 30/K PROFI, plochý

  • Špičková kompletná zostava výčapného zariadenia LINDR PYGMY
  • Prístroj je vybavený vzduchovým kompresorom a regulátorom tlaku s manometrom
  • Priebežný chladiaci výkon 30 l/hod, zvýšený až 35 l/hod
  • LINDR PYGMY 30/K PROFI s plochou narážacou hlavou
  • Termostat na plynulú reguláciu teploty nápoja
  • Zariadenie LINDR PYGMY 30/K PROFI využíva chladivo R134a
  • Konštrukcia z nerezu spĺňa prísne hygienické normy
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou

Kompletná zostava výčapného zariadenia LINDR PYGMY 30/K PROFI

Model LINDR PYGMY 30/K PROFI je vybavený vzduchovým kompresorom a regulátorom s manometrom, ktorý umožňuje nastavenie optimálneho pracovného tlaku rôznych druhov nápojov na ich dokonalé čapovanie. Kompletná antikorová konštrukcia výčapného zariadenia je nielen vizuálne atraktívna, ale spĺňa aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručuje dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia zariadenia môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy 30/K PROFI s chladiacim výkonom kompresora 1/8 HP môžete použiť na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja.

Rozmer skeletu:
180 × 340 × 325 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
19,0 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohút
Kľúč na kohúty
Odkvapník
Narážacia hlava plochá
Hadica
2 × rýchlospojka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LINDR PYGMY 30/K profi, plochý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINDR PYGMY 30/K profi, plochý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií