Rapture Aplikace

Linksys EA8500

Zobraziť katalóg
Linksys EA8500
5 3 hodnotení
WiFi router 802.11a/b/g/n/ ac až 2600Mbps, Dual-Band, CPU 1.4GHz DualCore, 1x USB 3.0, 1x eSATA, 1x GWAN, 4x GLAN
Kód:  LY053k Produktové číslo:  EA8500-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Linksys EA8500

Perfektné pokrytie a vysoká rýchlosť je tým pravým pre domácnosti s veľkým počtom WiFi zariadení. Prelomová technológia MU-MIMO dokáže v takejto situácii podať až 4,6x lepší výkon ako konkurenčné, lacné routery, kde je táto technológia snom budúcnosti. Vďaka tomu môže byť celá domácnosť online a hrať hry, streamovať filmy, počúvať hudbu - bez sekania či spomalenie prenosu, aj keď sú všetci členovia rodiny pripojení v rovnakom čase.

Kľúčové vlastnosti

  • MU-MIMO až pre 4,6x rýchlejšie pripojenie viacerých zariadení
  • Sieťová prevádzka rozdelená do 2 pásiem
  • Kombinovaná rýchlosť WiFi až 2,53 Gbps
  • Veľké zaťaženie hravo prekoná 2jadrový procesor
  • Gigabitový Ethernet pre rýchle káblové spojenie
  • Zdieľanie dát nemenej rýchlym USB 3.0

Výkon, výkon, ..

Router podporuje najnovšie štandardy WiFi s podporou 2jadrového procesora, aby poskytol mimoriadnu rýchlosť a súčasne zvládal svižne obslúžiť viac požiadaviek. Pre pokrytie signálom v celom dome má štyri antény, ktoré zaisťujú, že signál bude mať vždy maximálnu silu. Využitie štandardu WiFi 802.11ac prináša inovatívne technológie vytvárania lúčov na posilnenie bezdrôtového signálu na konkrétne zariadenie. Zažite vyššie prenosové rýchlosti, lepší dosah, zníženie rušenia, a tým silnejšie WiFi pripojenie. Okrem WiFi má štyri Gigabit Ethernet porty pre najrýchlejšie káblové pripojenie. Použitím portu USB 3.0 alebo kombinovaného USB 2.0 / eSATA možno pridať externé úložisko na zdieľanie obsahu v sieti.

Vždy dostupný

Ponúkne aj šikovný nástroj pre diaľkovú správu a intuitívnz prehľad o celej sieti. Pomocou webového prehliadača alebo exkluzívnej mobilnej aplikácie Smart Wi-Fi môžete s routerom mnohé urobiť. Napríklad uprednostňovať zariadenie alebo webové stránky pre streamovanie videa a hranie online hier, nastaviť nevhodný obsah, monitorovať aktivitu a rýchlosť siete, vytvoriť samostatnú sieť pre návštevy alebo odpojiť všetky pripojené zariadenia.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 530 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 530 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Linksys EA8500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Linksys EA8500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Linksys EA8500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Linksys EA8500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Linksys EA8500.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií