Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Linksys RE6300

Zobraziť katalóg
Linksys RE6300
WiFi extender 802.11ac, AC750
Kód:  LY085b5 Produktové číslo:  RE6300-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Linksys RE6300

Eliminujte zóny, kde klesá rýchlosť, pripojenie vypadáva alebo nie je vôbec dostupné. Extender posilní dosah existujúcej WiFi s vysokou rýchlosťou moderného štandardu AC, takže sa môžete tešiť z neprerušovaného streamovania videí a plynulého hrania online hier. Pripojeným zariadeniam poskytuje optimálny výkon vďaka technológii vytvárania lúčov. Aj na väčšiu vzdialenosť tak dosahuje takmer nemenné rýchlosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Extender dvojpásmovej prevádzky (2,4 a 5 GHz)
  • Rozšírenie WiFi z ľubovoľného routeru
  • Vysoká rýchlosť na dlhú vzdialenosť
  • Gigabitový Ethernet na káblové spojenie
  • Nastavenie tlačidlom WPS alebo z mobilného zariadenia
  • Spot Finder na nájdenie optimálneho miesta

Rýchlo do akcie

Extender je kompatibilný so všetkými WiFi routermi, aby ste rozšírili WiFi sieť jednodcho, bez nutnosti modifikovať niektoré nastavenia routera. Začlenenie do vašej siete možno vykonať 2 možnými spôsobmi. Prvým je tlačidlo WPS, ktoré stačí stlačiť na routeri a extendri. Druhým je jednoduché nastavenie z inteligentného telefónu, tabletu alebo notebooku.

 
  • WiFi extender je možné použiť aj s WiFi routerom iných značiek

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Linksys RE6300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Linksys RE6300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Linksys RE6300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Linksys RE6300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Linksys RE6300.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií