AD elektro Star Wars

Loap Berx zelená

Zobraziť katalóg
Loap Berx zelená
Karimatka – samonafukovacia, s rozmermi 186×55×3.8cm, s protišmykovou úpravou
Kód:  SPTsc1050 Produktové číslo:  8592946446179 Stránky výrobcu

Loap Berx zelená

Táto skvelá karimatka Loap Berx zaujme nadšencov outdoorových aktivít. Karimatka je samonafukovacia a vďaka svojim veľkým rozmerom vám poskytne dostatok pohodlia pri odpočinku na vašich cestách. Má protišmykovú úpravu, poslúži teda dobre aj v miernom svahu. Príprava je veľmi jednoduchá – po otvorení ventilu karimatka do seba nasáva vzduch a rýchlo získava svoj typický tvar. Spätné vypúšťanie vzduchu je tiež veľmi jednoduché. Najprv uvoľníte ventil a tlakom na karimatku sa vzduch vyháňa von. Vďaka tomu má oveľa menšie rozmery v balení oproti bežným penovým karimatkám. Karimatku možno preložiť na polovicu vďaka čomu zmäkne a budete mať väčšie pohodlie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Samonafukovacia karimatka vhodná na outdoorové aktivity
  • Farba karimatky – zelená
  • Jednoduché nafúknutie aj vyfúknutie
  • Protišmyková úprava

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loap Berx zelená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Berx zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Loap Berx grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Loap Berx grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Berx zöld.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií