AlzaBoxy Q1 PET

Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený

Zobraziť katalóg
Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený
Puzdro na tablet – vysoká miera absorpcie nárazu, funkcia automatického prebudenia a uspania tabletu, magnetické uzatváranie, vodoodolný povrch
Kód:  MC059b1b Produktové číslo:  939-001252
Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený Predaj skončil

Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený

Všetci to poznáme. Snažíme sa niečo nájsť alebo sa len naťahujeme pre nejakú vec a omylom zhodíme náš cenný iPad. Pokiaľ bude v týchto situáciách iPad v ochrannom puzdre BLOK Protective Case nemusíte sa modliť, aby to prežil. Puzdro je navrhnuté pre zvládnutie presne takýchto situácií. Jedinečná polymérová štruktúra a hranaté rohy dokážu absorbovať pád až z výšky 180 cm. Tri moderné farebné vyhotovenia a elegantný dizajn sú skvelým spojením s týmto špičkovým zariadením. Všetky porty sú prístupné a ochranný kryt neobmedzuje ich funkciu.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pouzdro na tablet Logitech BLOK Case pro iPad Air 2

Káva, nepriateľ každého iPadu

Ochranu displeja zaisťuje kryt, ktorý je dokonca vodoodolný. Už žiadne ďalšie zničené iPady, za ktoré môže rozliate pitie. Na vnútornej strane je veľmi jemná látka, ktorá displej udržuje v prvotriednej kondícii a hlavne čistý. Kryt však slúži ešte k ďalšiemu účelu. Jeho zložením získate stojan, ktorý sa hodí najmä pri videohovoroch a sledovaní videí v situáciách, kedy nie je možné zariadenie držať v rukách. Praktické je tiež magnetické zatváranie krytu a automatické prebúdzanie tabletu pri otvorení.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Voděodolnost

Vodoodolný

Rozliaty nápoj už vášmu tabletu neublíži.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadný přístup ke všem konektorům

Ľahký prístup ku všetkým konektorom

Originálny dizajn puzdra neobmedzuje funkcie tabletu, všetky konektory sú prístupné.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hranaté rohy

Hranaté rohy

Nehody sa stávajú. BLOK Puzdro vďaka svojej polymérovej štruktúre ochráni váš tablet. Hranaté rohy absorbujú silu pri dopade, takže sa o váš iPad nemusí te báť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Outdoorové a vodoodolné puzdro Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Outdoorové a vodoodolné puzdro Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rada bych se zeptala jestli kryt je vchodny taky pro iPad Air, model A1475 ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli budete prodávat Logitech BLOK Case pro iPad Air 2 mini - modrozelený, pro úhlopříčku displeje 7.9" ? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Miroslav Světlík

Diskusia a poradňa k Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený
Príslušenstvo pre Logitech BLOK Case pre iPad Air 2 - modrozelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech BLOK Case pro iPad Air 2 - modrozelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Tablet Case BLOK Case für iPad Air 2 - blau-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Tablet Case BLOK Case für iPad Air 2 - blau-grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech BLOK iPad Air 2 - cián.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií