Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE

Zobraziť katalóg
Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE
Klávesnica – bezdrôtová, ultratenká, podsvietená, detekcia priblíženia rúk, USB nabíjanie, pre Windows, Android a iOS
Kód:  MC050c34 Produktové číslo:  920-004295

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Predaj skončil

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE

Podsvícené klávesy
 

Podsvietené klávesy vyleptané laserom

Ľahko píšte i pri zlom osvetlení - alebo dokonca aj po tme. Podsvietenie zaisťuje, že klávesy sú ostré, jasné a vždy ľahko čitateľné pri akomkoľvek osvetlení. Podsvietené sú iba klávesy so znakmi, takže vidíte presne to, čo potrebujete, bez toho aby dochádzalo k odvádzaniu pozornosti.

Detekcia priblíženie rúk
 

Detekcia priblíženia rúk

Pohybový senzor detekuje prítomnosť vašich rúk, akonáhle sa priblížia ku klávesnici, a zapne či vypne podsvietenie za účelom úspory energie, keď práve nepíšete.

Vylepšená správa napájania
 

Vylepšená správa napájania

Vypínač napájania na pravom paneli vám pomôže šetriť energiu, keď klávesnicu práve nepoužívate. K dispozícii je tiež indikátor batérie, ktorý sa rozsvieti na červeno, keď klávesnici dochádza energia, alebo na zeleno, keď sa klávesnica nabíja.


Klávesnica Logitech K810 z lešteného hliníka

Vďaka elegantnému tvaru a nízkoprofilovým klávesám predstavuje táto tenká klávesnica elegantný doplnok vášho pracovného priestoru. Klávesnica využíva technológiu Bluetooth, a preto umožňuje jednoduché spárovanie nielen s PC, ale aj s telefónmi a tabletmi.

Klávesnice z leštěného hliníku
 

Pohodlné dobíjanie cez USB
 

Pohodlné dobíjanie cez USB

Zabudnite na výmeny batérií. Vďaka funkcii dobíjanie cez USB vám už nikdy nedôjde energia. Ľahko nabite vašu klávesnicu pomocou praktického kábla USB a pokračujte v práci. Vychutnáte si energiu na dobu od 10 dní až po jeden rok, v závislosti na intenzite podsvietenia a času strávenom písaním.

 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam zaujem kupit tuto klavesnicu ale potrebujem vidiet PRESNE rozlozenie znakov na klavesnici. Tieto obrazky su zrejme z EN varianty.

Diskusia a poradňa k Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE
Príslušenstvo pre Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií