AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black

Zobraziť katalóg
Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black
5 2 hodnotení
Klávesnica – bezdrôtová, univerzálna, bluetooth, prepínač Easy-Switch pre až tri bezdrôtové zariadenia, kompatibilná s Win/MAC/Chrome OS/Android/iOS platformami
Kód:  MC055v1c Produktové číslo:  920-006350 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black Predaj skončil

Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black

Predstavujeme vám stolnú klávesnicu Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 v čiernej farbe od spoločnosti Logitech, ktorá vám zefektívni prácu nielen na počítači, ale aj na tablete a smartfóne!


Integrovaná kolíska pre inteligentné zariadenia na Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black

Klávesnica Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black má klasické rozloženie kláves a je vybavená integrovaným odolným stojanom, ktorý pevne podrží vaše zariadenie (smartfóny a tablety do šírky 26 cm, hĺbky 11 mm a hmotnosti 2,5 kg, vrátane tabletov s uhlopriečkou 11") v správnom uhle na čítanie.

Kompatibilný s PC, Mac a systémy iOS a Android

Kompatibilná s PC, Mac a systémami iOS a Android


Ovládač Easy-Switch

Ovládač Easy-Switch

Multifunkčné využitie klávesnice Logitech s Easy-Switch

Je to prvá klávesnica, na ktorej možno pracovať až s tromi bezdrôtovými zariadeniami, ktoré môžu byť na rôznych platformách. Pomocou Bluetooth rozhrania a otočenia prepínacieho voliča Easy-Switch môžete pracovať na počítači, písať SMS na smartfóne či komunikovať cez tablet. Dosah Bluetooth je vo voľnom priestore až 10 m od Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tastatur Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Bluetooth MultiDev KBD K480 DE Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií