Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Bridge

Zobraziť katalóg
Logitech Bridge
Snímač – na použitie s HTC Vive, umožní používať klávesnicu vo virtuálnej realite
Kód:  MC0561a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Bridge Predaj skončil

Logitech Bridge

Uznávaný výrobca počítačového príslušenstva Logitech spojil sily so spoločnosťou HTC a výsledkom je zaujímavé príslušenstvo pre majiteľov VR headsetu HTC Vive. Systém Logitech Bridge je navrhnutý na bezproblémové použitie klávesnice i vo svete virtuálnej reality.

Kľúčové vlastnosti snímača Logitech Bridge

  • Prináša možnosť používať klávesnicu aj vo virtuálnej realite
  • Súčasťou balenia je herná klávesnica Logitech G a snímač pohybu prstov Vive Tracker
  • Príslušenstvo pre HTC Vive

Fyzická klávesnica vo virtuálnej realite

Na klasickú perifériu v podobe klávesnice sa vo svete virtuálnej reality trochu zabudlo. Práve preto sa spoločnosť Logitech rozhodla ponúknuť vlastné riešenie, ktoré spočíva v spojení kvalitnej hernej klávesnice a špeciálneho snímača nazvaného Vive Tracker. Ten je pripevnený na ľavý horný roh klávesnice a v spojení so softvérovou nadstavbou Bridge SDK poskytuje vývojárom úplnú kontrolu nad klávesnicou.

Na aké funkcie sa môžete tešiť?

Kľúčovým cieľom je pohodlné písanie na klávesnici vo virtuálnej realite. Šikovní vývojári potom určite zamerajú svoje sily aj na úpravu vizuálneho vzhľadu klávesnice. Možeme tak očakávať rôzne skiny, alebo dokonca animácie jednotlivých klávesov. Samozrejme klávesnica sa bude dať detailne prispôsobiť pre jednotlivé hry a zobraziť napríklad len vybrané klávesy a ostatné nechať zmiznúť.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Bridge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Bridge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Bridge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Bridge.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií