AD elektro Star Wars

Logitech Circle 2 Window Mount

Zobraziť katalóg
Logitech Circle 2 Window Mount
Držiak – na okno, pre kameru Circle 2, rozmery: 74×74×53mm
Kód:  MH41a003a Produktové číslo:  961-000438
Logitech Circle 2 Window Mount Predaj skončil

Logitech Circle 2 Window Mount

Okenný držiak Logitech Window Mount je skvelým príslušenstvom pre kameru Logitech Circle 2. Vďaka tomuto držiaku bude vaša kamera bezpečne pripevnená na akomkoľvek druhu okna a už vám nikdy nič neunikne. Držiak na kameru Logitech Circle 2 je navyše doplnený káblom do siete, takže sa vaša kamera bude neustále dobíjať.

Kľúčové vlastnosti okenného držiaku Logitech

  • Možnosť prisatia na akékoľvek okno/sklo s hladkým povrchom
  • Vďaka modernému tvaru nebude narušený dizajn vášho interiéru
  • Minimálne rozmery – 74 × 74 × 53 mm
  • Zanedbateľná hmotnosť iba 39 g
  • Dĺžka kábla je 3 m
  • Súčasťou balenia je rýchly návod

Kamera Logitech Circle 2 na vašom okne

Ak pozeráte na tento produkt, tak určite viete, čo vie a čím je kamera Circle 2 jedinečná. Všetky tieto vlastnosti teraz môžete využívať na akomkoľvek okne vo vašom dome. Vzhľadom k špeciálnej technológii pripevnenia držiaka k oknu môžete mať nainštalované kamery na klasických oknách, strešných oknách alebo presklených priečkach a obvodových stenách. S držiakom Logitech Window Mount budete mať pod kontrolou príjazdovú cestu, záhradu alebo čokoľvek z okolia vášho domu.

Jednoduchá inštalácia Window Mount

Okenný držiak kamery Circle 2 zaručuje jeden z najľahších spôsobov pripevnenia kamery k oknu. Jednoducho priložte okenný krúžok (Window Ring) na čistú plochu okna. Pripojte držiak ku kamere a následne už len pripevnite k okennému krúžku. Kamera už zostane pripevnená na okne. Nehrozí žiadne poškodenie okenného rámu alebo múru.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Toto prislusenstvo je vhodne pre oba typy kamery Logitech Circle 2, t.j. aj pre Wired aj pre Wired-Free ? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Logitech Circle 2 Window Mount
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle 2 Window Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle 2 Window Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle 2 Window Mount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Circle 2 Window Mount üvegre rögzíthető tartó.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií