Rapture AD homeoffice

Logitech Circle biela

Zobraziť katalóg
Logitech Circle biela
IP kamera – video až 1920×1080 (1080p), uhol záberu 135°, nočné videnie, ukladanie na cloud, reproduktor, mikrofón, batéria až 12 hodín
Kód:  JS047a2 Produktové číslo:  961-000395

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Circle biela

Logitech logo

Zabezpečte svoj domov jednoducho

IP kamera Circle

Logitech Circle biela

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Spoľahlivá detekcia pohybu v akejkoľvek situácii

Na ochranu domova aj ďalších priestorov výborne poslúži vhodná kamera. Ak je opatrená nočným videním, uhlom záberu 135°, funkciou Smart Motion (rozlíšenie pohybu), inteligentnou výstrahou a Full HD rozlíšením, ako je tomu v prípade kamery Logitech Circle, umožní vám sledovať vybraný priestor naozaj spoľahlivo. Kameru Logitech Circle je možné ľahko nainštalovať, kam budeme potrebovať. Je malá a má elegantný dizajn. Hodí sa aj na sledovanie aktivity detí, starších ľudí alebo domácich zvierat.

Bezpečná záloha záznamov

Ďalšou z možností využitia tejto praktickej prenosnej kamery je použitie pri dvojcestných rozhovoroch naživo. Vďaka ukladaniu dát na AES 256-bit Dual Layer úložisko ide o bezpečné uloženie počas 24 hodín. V prípade potreby je možné priestor pre ukladanie dát samozrejme rozšíriť, k dispozícii je služba Safe Basic pre dvojtýždňové uloženie aj Safe Premium pre uloženie dát počas 31 dní. Kamera je vybavená mikrofónom aj reproduktorom.

Logitech Circle biela

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduchá inštalácia a zapojenie

Celý postup sprevádzkovania kamery Logitech Circle je intuitívny a veľmi rýchly. Postačí kameru Logitech Circle umiestniť na požadované miesto, správne nasmerovať, pripojiť k zdroju energie (batéria vydrží až na 12 hodín prevádzky) a zapnúť. Potom stačí stiahnuť aplikáciu pre iOS alebo Android a ste pripravený kameru naplno používať.

Logitech Circle biela

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
75 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
75 mm Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Použitie
Vnútorná Hotovo!

Rozmery

Šírka
75 mm Hotovo!
Výška
80 mm Hotovo!
Hĺbka
75 mm Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Zorný uhol
135 ° Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
WiFi Hotovo!

Rozmery

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, je kamera kompatibilni s aplikaci ateas observer. Diky.

Dobrý den, několik dotazů: 1. Záznam videa je i se zvukem? 2. Do cloudu se záznamy ukládají "na 24hodin" nebo záznamy o celkové délce 24h a pak se postupně přemazávají novými od nejstaršího. Jde mi o to, zda v cloudu bude jen posledních 24h, nebo zda v případě jen občasných záznamů (detekce pohybu) se budou ukládat záznamy až do dovršení délky 24h. 3. Jiný prodejce uvádí, že lze kameru natočit i doleva, doprava. Z vašeho popisu to není zřejmé. Jak je to? Díky za odpověď.

1. Lze kameru upevnit na zeď? 2. Jak dlouhý je napájecí kabel? 3. Lze ukládat videozáznam na FTP? 4. Lze videozáznam ukládat do Dropboxu?

Diskusia a poradňa k Logitech Circle biela
Príslušenstvo pre Logitech Circle biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Circle, fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií