Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne

Zobraziť katalóg
Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne
Puzdro s klávesnicou - Smart konektor, podsvietené klávesy, funkcia automatického prebudení a uspanie tabletu, magnetické uzatváranie, PFI certifikácia
Kód:  MC059f2a Produktové číslo:  920-008108
Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne Predaj skončil

Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne

Vlastníte iPad Pro 9,7"? Pouzdro s klávesnicí Logitech Create by vám určitě nemělo chybět. Nejenže své zařízení spolehlivě ochráníte proti poškrábání, ale zároveň vám pomůže zefektivnit práci. Klávesnice je k iPadu připojena skrze Smart konektor a navíc má podsvícené klávesy. Potěší rovněž funkce automatického probuzení a uspání tabletu i magnetické uzavírání pouzdra. Výrobek má samozřejmě MFI certifikaci, je tedy stoprocentně kompatibilní s produkty Apple. Chcete-li mít zkrátka svůj iPad v bezpečí a navíc vás láká možnost pracovat na klávesnici, jedná se o jasno volbu.

Klíčové vlastnosti

  • Spolehlivé ochrana iPadu Pro 9,7"
  • Možnost pracovat na klávesnici s podsvícenými klávesami 
  • Funkce automatického probuzení a uspání tabletu
  • MFI certifikace – stoprocentně kompatibilní s výrobky Apple

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtek bych se zeptat, jestli se zahajeni prodeje tehle klavesnice planuje jeste ored Vanocemi, chtel bych to totiz koupit jako vanocni darek.

Diskusia a poradňa k Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne
Príslušenstvo pre Logitech CREATE Smart Keyboard Case pre iPad Pre 9.7 ", čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech CREATE Smart Keyboard Case pro iPad Pro 9.7", černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Keyboard Case Smart-Pro für iPad 9.7 "CREATE, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Keyboard Case Smart-Pro für iPad 9.7 "CREATE, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Keyboard Case létre intelligens Pro iPad 9.7 ", fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií