Alza pre firmy

Logitech G Pro Gaming

Zobraziť katalóg
Logitech G Pro Gaming
4,9 22 hodnotení
Herná myš - pre profesionálnych eSports hráčov, optická, 200-12000dpi, snímač PMW3366, pamäť pre uloženie profilov, nastaviteľné podsvietenie RGB, 6 programovateľných tlačidiel
Kód:  MG137a8d Produktové číslo:  910-004856 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G Pro Gaming

Keď chcete bojovať o prvé miesto, potrebujete skvele prevedenú myš. Siahnite preto po myši G Pro. Myš navrhnutá pre hráčov eSports je osadená najpresnejším optickým snímačom pohybu, má špeciálny systém odpruženia tlačidiel a vstavanú pamäť, aby na súťažných počítačoch neboli problémy s nastavením herných príkazov. Pritom je komfortná, odolná a odľahčená natoľko, že budete dominovat rychlosťou reakcie naprieč bojiskom.

Kľúčové vlastnosti

  • Herná myš navrhnutá pre hráčov eSports
  • Neuveriteľná rýchlosť, presnosť a odozva
  • Zníženie hmotnosti pre rýchlejšie reakcie bez zbytočného odporu
  • 6 programovateľných tlačidiel + vlastnú pamäť pre uloženie nastavení
  • Systém odpruženia zvyšuje konzistentnosť a znižuje silu stisku ľavého a pravého tlačidla
  • Ľavé aj pravé tlačidlo testované na 20 miliónov kliknutí
  • Štýlové RGB podsvietenie (16,8 mil. farieb)

Senzor pre herné nároky

Absolútna presnosť pixel po pixeli je práve ten jedinečný rys, ktorý hrá úlohu v súperení, kde ide o všetko. Z toho dôvodu bol vybraný senzor PMW3366, ktorého vlastnosti uznává väčšina herných nadšencov i profesionálov. Vďaka nulovému vyhladzovaniu, filtrovaniu a akcelerácii v celej šírke rozlíšení DPI (200 až 12000 DPI) poskytuje výnimočnú presnosť sledovania pohybu a konzistentnú odozvu pri akejkoľvek rýchlosti.

Pohodlná, odolná a odľahčená konštrukcia

Myš je optimalizovaná pre zníženie jej hmotnosti s cieľom vylepšiť komfort, stabilitu a odozvu. Každý jednotlivá časť konštrukcie prešla prísnym testovaním, aby sa zabezpečilo, že obstojí aj pri najintenzívnejšom hraní. Povrch hernej myši Logitech G Pre je ošetrený špeciálnym poťahom, ktorý vylepšuje odolnosť a úchop.

Funkčnosť bez problémov na súťažných strojoch

Keďže si nemôžete byť vždy istí, že počítač na turnaji bude mať softvér, ktorý potrebujete pre konfiguráciu vašej myši, herná myš Logitech G Pro má vlastnú pamäť. Uložíte si do nej vaše nastavenia DPI, priradenie tlačidiel aj konfiguráciu podsvietenia. Stačí si všetko pripraviť v obslužnej aplikácii Logitech Gaming Software. 

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,35 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,08 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dodáva sa k tomu podložka ?

Potřeboval bych radu, myš jsem si koupil o vánocích a nejspíš jste mi poslali špatný kluzný podložky, jedna už je ojetá, a ostatní ne, takže myš nejde úplně plynule, mohl byvh si u vás objednat všechny 4 kluzný podložky abych je vyměnil ?

Chtěl bych vědět, jestli tento produkt budete v nejbližší době mít vystavený v showroomu. Děkuji

Dobrý den, právě jsem od Vás zakoupil tuto zánovní myš a senzor nefunguje na většině površích. Mám doma 2 podložky a ani na jedné nefunguje, zjistil jsem že jen na matném černém papíře. Znamená to že k myši musí být originál Logitech podložka? Děkuji za odpověd.

mam nejaky cudny senzor neviete ako to mozem opravit?

Dobrý deň, ak si objednám túto myš, tak dokedy bude dostupná keď tu je napísané "prijímame predobjednávky"? Ďakujem za odpoveď.

bude mi fungovat na ps4?

Dobry den, da sa vypnut podsvietenie?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, že čo to znamená RBG podsvietenie?

dobry den da sa nastavit cervena farba

12
Diskusia a poradňa k Logitech G Pro Gaming
Príslušenstvo pre Logitech G Pro Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Pro Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G Pro Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G Pro Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G Pro Gaming játékhoz tervezett egér.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií